© Seara de meditatie – seminar practic 23 mai 2012

© Seara de meditatie – seminar practic 23 mai 2012

Aceasta seara este o invitatie la a aprofunda conexiunea cu noi insine si cu esenta a tot ceea ce exista.

Conexiunea cu sinele profund, cu Dumnezeul de dincolo de forma, cu adevarul si intelepciunea, iubirea si tot cumulul de valori ce definesc ca existenta planul material in care le traim, ceea ce suntem ca original si ceea ce ne este propriu ca dimensiune.

Conexiunea cu realitatea pura, “locul” unde se formeaza totul pentru a fi trait mai departe aici, ca viata si intelepciune, manifestata prin insasi experienta pe care o traim, individual si la nivel de colectiv, cu totii.

Aprofundarea acestei conexiuni sprijina integrarea in viata pe care o traim sau trairea in fiecare zi, in fiecare clipa, a unei cunoasteri si a unei dimensiuni pe care acum le consideram cateodata, ca fiind transcendente sau “supranaturale”.

Meditatia pe care o vom practica, este o experienta constienta, bazata pe prezenta, care sprijina in acelasi timp cu integrarea valorilor si trasaturilor originale pe care le avem in structura de baza a  fiintei noastre si a experientei de viata pe care o traim, purificarea si eliberarea mentalului aglomerat de forma.

Un mental aglomerat de forma intretine influxuri energetice in plan interior care permit ulterior impregnarea noastra ca fiinta in multe straturi ale ei cu “substante toxice” din univers pe care le regasim apoi in ganduri, in comportament si in multe din dorintele fara de sens propriu pe care le putem concepe, desenandu-ne astfel experiente si drumuri care nu ne apartin cu adevarat si nu se sau nu ne implinesc.

Seminarul presupune practica meditatiei in sine si abordarea urmatoarelor subiecte:

– meditatia si trairea starii de a medita
– mental si forma
– meditatia fara forma sau conectarea la esenta
– meditatie si viata
– camp si energie
– individ si colectiv
– emotia si “lipsa de traire”
– absenta formei.

Subiectele abordate pot fi extinse in functie de energia grupului care se formeaza.

! La seminar pot participa si persoanele care au participat editia trecuta.

Data de desfasurare:

miercuri 23 mai 2012, orele 17:30 – 20 :00

Participare financiara – 60 lei.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai
– adresa de email – punctuldeintoarcere@gmail.com

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai Cum sa infloresti, cum sa evoluezi uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
This entry was posted in Cursuri si evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to © Seara de meditatie – seminar practic 23 mai 2012

 1. alina mihai says:

  Multumsc si eu pentru apreciere. Site-ul va fi actualizat insa momentan este numai in romana. Ma bucur ca puteti sa il urmariti si va doresc numai lucruri bune!

 2. internet promotion says:

  excepţionale, site-ul post. Am de gând să marcaj şi a verifica o mulţime mai des. Îmi place foarte mult site-ul web şablon

 3. website promotions says:

  Multe mulţumiri pentru efortul de dezvoltare, pentru a discuta acest lucru, mă simt puternic despre acest lucru si ca studiaza un mult mai mult pe acest subiect. Dacă este posibil, pe masura ce castigati experienta, doriţi mintea actualizarea paginii dvs. de Web având o mare mult mai multe informatii? Este foarte benefic pentru mine.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *