Iubire pura

Iubirea pura o intalnesti in drumul catre Adevar.

Iubesti tot si la fel de mult te iubesti pe tine. E acelasi “loc” si e acelasi “lucru”. Si e la fel de mult. Si totul este inauntrul tau si in acelasi timp, vine catre tine si catre tot ceea ce exista. Catre tot ceea ce vezi si catre tot ceea ce nu vezi inca. Catre tot ceea ce stii si catre tot ceea ce nu stii inca.

Si in Iubirea asta nu e nici umbra de conflict. Sau interes. E Pura precum Infinitul si iti inmoaie felul de a fi. Nu mai separi nimic de nimeni. Si totusi nu exclude sa alegi si sa traiesti in continuare cu Discernamant. Pentru ca o intalnesti in drumul catre Adevar.

Dar te ridica “deasupra” criteriului ca “forma”, te trece “dincolo” de ratiune si inima ta e de acolo incolo “bataia” Spiritului tau. Si tot ceea ce traiesti devine Acceptare. Asa cum poate, doar de acolo incolo, o poti sti si o poti cunoaste asa cum este cu adevarat.

Si mai departe, tu esti cel care alege pana unde vrei sa mergi.

Minte si suflet isi urmeaza drumul eliberarii de iluzie si atasament in forma lui cea mai comuna si in forma lui cea mai inalta, de criteriu si de forma, asa incat trup, minte, suflet, spirit, constiinta si toate impreuna, ajung sa fie un Intreg !

Si dincolo de toate acestea, e mult mai mult decat atat …

 

Alina Mihai 
Coaching terapeutic|Consiliere|Terapie
Sedinte individuale si evenimente de grup
 
 
 
Articole asemanatoare:
This entry was posted in Inspiratie intr-un cuvant ... and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Iubire pura

  1. ESTERA NICOLESCU says:

    MULTUMESC PENTRU POSTARE .M_A ATRAS TITLUL…. SI AM RECITI TOTUL CU BUCURIE SI INTERES.

Lasa aici, un gand sau o traire ... ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>