Cursuri si evenimente

© Porti deschise catre sine – editia I – oct 2013 – aprilie 2014

© Porti deschise catre sine – editia I

“Porti deschise catre sine” reprezinta un sir de seminarii pentru transformare, cunoastere si evolutie constienta catre sine, pe baza de intalniri tematice si fluxuri de suport.

“Portile deschise catre sine” reprezinta seminarii dedicate experimentarii si aprofundarii a ceea ce inseamna valorile de sine dincolo de toate cele invatate, in acelasi timp in care sunt dedicate si unui studiu cat mai practic al mecanismelor umane si al aplicatiilor energetice in univers.

Transformarea de sine este un proces launtric ce reprezinta constientizarea masurii inversarilor de sens ale tuturor virtutilor umane si readucerea acestora in forma naturala pentru a reprezenta atat in continut cat si in forma, adica atat in interiorul fiintei umane cat si in exprimarea sa, un un tot firesc, creator de viata, sens si echilibru.

In acelasi timp, transformarea, inseamna o reasezare coerenta si stabila a intregii fiintei umane, a vietii si a relatiilor sale pe baze din ce in ce mai profund relationate cu sursa existentei vietii in intregul univers.

Cunoasterea de sine este esentiala in relatiile, in procesul si in implinirea vietii noastre precum si in implinirea aspiratiilor spirituale pe care le avem si reprezinta un proces desfasurat intr-o mare parte a lui, prin dedicare, introspectie si preocupare coerenta.

Un om care se cunoaste pe sine este un om ce nu poate fi influentat si care nu isi mai doreste sa influenteze. Un om care se cunoaste pe sine isi propaga in lume, cunostintele  nu prin imitatie, forta sau manipulare ci din ce in ce mai mult, prin sine insusi si valori. 

Evolutia de sine inseamna cunoastere de sine urmata de transpunerea in fapta a unor principii revelate si autorevelate prin experientele cunoasterii de sine pentru ca intelepciunea acumulata sa se poata aduna intr-un tot benefic pentru urmarea pe care o “naste” fiecare prin prezenta proprie pe pamant, in orice forma de manifestare sau de exprimare.

Aceste seminarii vor avea fiecare cate o tema pe care o vom aborda prin fluxuri de suport, experiente si discutii libere purtate la nivel vibrational.

Informatiile vor fi materializate cu prilejul fiecarei intalniri in parte iar experientele vor fi experiente de evaluare si autoevaluare in acelasi timp in care sunt si experiente de conectare la notiunile si valorile de sine autentice atat informational cat si vibrational sau energetic.

Aceste seminarii sunt intalniri de lucru intensiv pe o durata de aproximativ 3 ore si rugamintea este sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport acordat pentru fiecare grup pe perioada premergatoare (de dinaintea) intalnirii.

Detalii despre suportul si energia de grup vor fi oferite atat la prima intalnire cat si pe parcursul celorlalte, pentru a putea avea suficiente informatii si pentru a putea aprofunda informatiile legate de cuvantul “impreuna”, energie de grup, suport pentru energia colectiva, acestea fiind o parte din elementele pe care le vom discuta cu prilejul acestor seminarii.

Modul de lucru este prin participare directa la camp, vom lucra cu informatiile, reactiile si emotiile ce ne apartin in stare constienta, pentru a dezvolta starea de traire constienta si pentru a aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu sursa de adevar si de sustinere care exista.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste seminarii.

* Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.

Date de desfasurare:

Joi 31 octombrie 2013 – intre orele 17:30 – 20:30 – Tema acestei intalniri este “Iubirea neconditionata”.
– Sambata 9 noiembrie 2013 – intre orele 10:00 – 13:30 – Tema “Iubirea neconditionata”
– Vineri 22 noiembrie – intre orele 17:30 – 20:30 – Tema “Justitia Divina”
– Vineri 13 decembrie 2013 – intre orele 17:30 – 20:30 – Tema “Preluarea energetica din mediu”.
– Joi 9 ianuarie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Constiinta sau control?”
– Vineri 17 ianuarie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Iubirea de sine”
– Vineri 7 februarie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 Tema “Orgoliul si iubirea”
– Vineri 14 februarie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema ” Vina si invinovatirea”
– Joi 6 martie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Furia”
– Joi 20 martie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Constientizarea”
– Joi 3 aprilie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Narcisismul”

Fluxul de suport

Experientele de viata pe care le traim au in continutul lor, informatie pe care constient, o procesam intr-o cantitate foarte mica. Astfel la nivelul constiintei din fiecare zi, observam doar putine detalii suficient de elocvente pentru a le putea da un sens si a face alegerile in concordanta cu ce ne aduce mai multa bucurie si cu ce aduce armonie in relatia cu viata si cu cei din jur.

Pe parcursul perioadei de dinaintea seminarului, persoanele inscrise vor beneficia de un suport de grup, ce poate sa faciliteze observarea a mai multor informatii, nuante decat in mod obisnuit, facilitand astfel intelegerea unor idei, mecanisme, valori si notiuni in timp ce va traiti experientele de viata. In acest fel, puteti explora un alt nivel de constiinta, de trairi launtrice si transformare, nivel pe care urmeaza sa il aprofundam la seminar.

La toate evenimentele vom aborda in masura timpului disponibil si informatii despre efectul terapeutic al constiintei si valorilor de sine, efect ce are loc atunci cand in noi, nu mai exista informatii sau procese ce contin elementul fortei, indiferent de faptul ca dam manifestarii ei, o interpretare pozitiva.

Va rog sa incercati sa va inscrieti din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport. Detalii se vor oferi personalizat, persoanelor inscrise, prin email. Intrucat se poate intampla sa existe persoane care sa participe la ambele evenimente, fluxurile de suport se vor acorda pentru urmatorul eveniment, odata cu incheierea celui anterior.

Contributie financiara – 40 lei/persoana. Persoanele care doresc sa participe la un singur seminar o pot face. Costul nu este conditionat de participarea la un anumit numar de seminarii. Fiecare dintre dvs. poate participa la cate si la ce seminarii isi doreste.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Pentru inscriere 

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

 Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “© Porti deschise catre sine – editia I – oct 2013 – aprilie 2014

  1. Buna ziua,

    Va multumesc in primul rand pentru intrebare. Seminarul din data de 3 aprilie poate face o contributie pentru dvs. deoarece adreseaza cateva aspecte care sunt generatoare de conflict in ideea de a nu ne mai consuma psihicul si emotionalul investind cateodata si inconstient in acest conflict generand efecte nedorite inclusiv asupra sanatatii noastre si in acelasi timp putem aborda lucrurile si altfel. Intr-o discutie individuala intreaga intalnire va este dedicata si putem aborda mai multe amanunte care sa va fie de folos mai aplicat si mai concret la ceea ce mi-ati povestit despre dvs. Va voi transmite acest raspuns si prin email impreuna cu alte cateva detalii.

    Va doresc mult bine in tot ce va doriti si cu drag, o zi frumoasa !

  2. Buna ziua
    Sunt o persoana in varsta de 57 ani, am avut cancer de colon opreat in august 2011, am facut chimeo un an si jumatate si azi am aflat ca makerul specific de colon are valori depasite de 7 ori.
    Considerati ca participarea la seminarul din 3 aprilie ar face o contribuite pentru mine, sau putem aborda altfel lucrurile ?

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.