Ganduri pentru evolutie si vindecare

O relatie, e un loc comun pentru ambii parteneri …

10573_526011790748999_1753909026_nO relatie, e un loc comun pentru ambii parteneri.

E un spatiu in care doi oameni, isi pun sufletele impreuna, isi pun ideile impreuna, un spatiu pe care il construiesc si pe care il ocupa amândoi.

Cand insa unul dintre parteneri incepe sa domine sau sa (se) impuna, incepe incet, incet,  sa ocupe locul numai el si il impinge singur pe celalalt undeva, in afara spatiului relatiei, relatie care astfel se destrama.

Pentru ca o relatie exista in adevaratul sens al ei, atunci  cand exista “impreuna” …

Acest lucru e valabil pentru orice relatie traim, fie ca facem parte dintr-un cuplu, sau ne gandim la familie si la prieteni sau putem extinde totul la relatia pe care o avem noi, ca 7 miliarde pe acest pamant.

Si daca vrem, ca oameni, sa stim ce e iubirea, atunci sa renuntam la forta.

Sa dezvoltam in locul ei intelepciune, calitati umane si valori, pentru a construi un spatiu impreuna, in care sa se simta fluxul iubirii cum circula si ne imbogateste nesfarsit doar prin simplul fapt cã noi, ca oameni, am ajuns sa stim cum se traieste, impreuna.

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “O relatie, e un loc comun pentru ambii parteneri …

  1. Bună ziua Alina!

    Mi-a placut mult ce am citit şi am regasit amintirea unei relaţii cu o persoană dominantă care impunea lucruri! Cum a fost???! Exact aşa cum ai subliniat în acest text. Mulţumesc! pentru toate articolele scrise pentru ca noi să putem învăţa sau înţelege mai bine anumite situaţii, să putem conştientiza, să trăim regăsirea de sine şi împlinirea interioară să devenim şi să redevenim prin construcţie şi reconstrucţie de sine oameni întregi , cu conştiinţe curate şi frumoase, lucru deloc de neglijat deoarece exteriorul nostru oglindeşte întotdeauna interiorul şi întotdeauna este loc şi de mai bine!
    Cu deosebită stimă .

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.