De ce ne doare capul …? – Seminar de dinamica interumana 12 iulie Bucuresti

De ce ne doare capul …?

De ce ne doare capul uneori, atunci cand pur si simplu stam unii langa ceilalti?

De ce ne doare capul uneori, atunci cand pur si simplu stam de vorba unii cu ceilalti?

De ce ne doare capul uneori cand ne aflam intr-un loc aglomerat sau cand vorbim in public?

Si de ce aceste lucruri, nu se intampla tuturor?

Cat ne apartine noua si cat ii apartine celuilalt/celorlalti din durerea de cap atunci cand se intampla o interactiune?

Cum putem sa facem astfel incat sa fim in siguranta din aceasta perspectiva, in situatii de viata si in dialoguri fara sa ne ridicam bariere de aparare in spatele carora putem ajunge sa nu mai simtim deloc interactiunea fapt care este total in defavoarea noastra, fara sa ne aglomeram de tehnici, talismane si ritualuri, fara sa ne cream realitati paralele in care ori ne luptam cu ceea ce se intampla ori ne aparam, insa in niciun caz nu mai traim prezentul?

Putem fi in regula in fata unui public si in preajma proiectiilor care se genereaza automat in cele mai multe din situatii?

Putem gestiona durerile de cap natural si autentic si putem trai viata fara mecansime/tehnici de aparare?

Cat de mult ne ajuta in toate acestea constiinta si care este diferenta intre a actiona la nivelul mintii si a actiona la nivelul constiintei, in viata, dialoguri si in relatiile pe care le avem?

***

Dincolo de explicatiile pe care le putem gasi ca de pilda, vampirismul energetic care ofera o perspectiva destul de limitata asupra fenomenului complex de dinamica interumana, exista un univers intreg al relatiilor dintre noi, un univers intreg al dinamicii interconectarii noastre care ne imbogateste extraordinar atunci cand il accesam si intelegem.

Acesta este un seminar in care punctul de plecare in abordarea temei noastre este dinamica relatiilor interumane, prin care putem intelege cateva aspecte referitoare la cum relationam unii cu ceilalti atat la nivel concret cat si la nivelul mai subtil al intentiilor, energiei, gandurilor si emotiilor noastre, cu accent pe durerile de cap pe care le simtim cand ne aflam in interactiune pasiva sau activa, unii cu ceilalti, si cu accent pe eliberarea fricii/fricilor fundamentale pe care le avem in relatiile interumane in relatie cu acestea.

Aspectele abordate sunt importante deoarece exista multe mituri in legatura cu durerile de cap in interactiunile umane si exista multe prejudecati ce ne fac sa ne ridicam bariere inutile de aparare, facand din comunicare un instrument de lupta care intretine si alimenteaza frica, si nu o punte de colaborare care incurajeaza exprimarea libera a fiintei noastre si a calitatilor umane si profesionale pe care le avem.

Aceste aspecte sunt importante pentru noi ca oameni pentru a sti mai multe despre ce se intampla cu adevarat intre noi atunci cand ne aflam unii in preajma celorlalti si interactionam firesc sau controlat si a nu ne mai baza de cele mai multe ori doar pe presupuneri in relatiile noastre, presupunerile cauzand indepartari si destul de des, conflicte.

Si nu in ultimul rand, aceste aspecte sunt importante pentru sanatatea noastra fizica, psihica, emotionala si  relationala, ceea ce inseamna sanatatea vietii noastre si in acelasi timp, a evolutiei pe care o traim prin intermediul ei sau impreuna cu aceasta.

Seminarul poate fi de interes pentru toate persoanele care sunt preocupate de aceste aspecte ca situatie personala sau a unei persoane apropiate, ca terapeuti, ca dorinta de a avea mai multe informatii despre dinamica interumana atat ca aspect concret cat si ca aspect subtil sau ca dorinta de a avea si o alta perspectiva la informatiile care exista despre deochi sau de aceeasi natura, care inca mai creeaza teama, incurajeaza mecanismele de aparare sau ca extrema, detasarea.

Va astept cu drag cu informatii si cu experiente simple de contact !

***

In ceea ce ma priveste, sunt pasionata de acest aspect al trairii vietii la modul autentic, cat mai simplu si direct si fara mecanisme si tehnici de aparare de cel putin 20 de ani si din tot ce am trait pana acum, este calea pe care o prefer si o traiesc.

Am fost in multe situatii cu potential crescut de astfel de dureri, in foarte multe feluri, si am invatat foarte mult din forta simpla a experientei vietii si a contactului direct si neinfluentat prin tehnici.

Toata activitatea mea si munca mea ca voluntar mi-au oferit si imi ofera in continuare, multa bucurie vazand cat de multe pot fi oferite daca esti deschis si cat de mare importanta are starea de prezenta si contactul autentic cu tot ceea ce traiesti.

Toate aceste experiente de durata traite in acest fel, ma fac sa afirm cu certitudine ca a trai simplu si deschis este cea mai simpla, directa si implinitoare forma de comunicare si de trai pe acest pamant si sa va invit sa impartasim deschis, cateva aspecte.

Seminarul contine informatii autentice.

***

Detalii de inscriere si organizare

  • Seminarul are loc sambata 12 iulie 2014, incepand cu ora 10:00 si se desfasoara pe o durata aproximativa de 4 ore.
  • Contributia financiara este 60 de lei.
  • Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata prin email persoanelor inscrise. Va rog sa incercati pe cat posibil sa va inscrieti relativ din timp. Locurile sunt limitate de capacitatea salii.
  • Inscrierea se face pe baza de formular de inscriere pe care il puteti solicita direct la adresa de email – punctuldeintoarcere@gmail.com 
  • Nota – cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.*

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Cursuri si evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *