Constienta, unul din marile daruri pe care ni le putem face …

Unul dintre marile daruri pe care ni le putem face, este sa redevenim fiinte constiente de gandurile noastre, de ceea ce simtim, de ceea ce facem si de “povestea” intreaga a realitatii.

Sa stim sa dam o interpretare corecta acestor ganduri, fapte si emotii, astfel incat intregul plan interior sa permita o innobilare continua a vietii, a fiintei si a prezentei noastre in planul material, o repunere fireasca in propriile, eternele si niciodata retrase de catre Dumnezeu, drepturi.

Si sa stim ca intotdeauna exista si alta perspectiva a realitatii fizice pe care o cream, care pune totul intr-o “asezare” mai completa, mai complexa, de ansamblu, care poate “lumina” o prima perspectiva pe care o avem, perceptia de moment, o perceptie marginala asupra realitatii.

Apropiindu-ne in primul rand sufleteste de aceasta realitate mai complexa, deschizandu-ne catre ideea existentei ei, putem avea in permanenta siguranta ca ii vom regasi frecventa, aducand “lumina” in orice realitate de moment pe care o traim, imbogatind orice perspectiva marginala cu calitatea, claritatea, perspectivei de ansamblu, de la centru

Autor, Alina Mihai  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
 
 
 
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *