Cursuri si evenimente

Dezvoltarea discernamantului iulie – decembrie 2015

Dezvoltarea discernamantului (spiritual)  – Intalniri Gratuite

a kissIn aceste vremuri, ajung la noi foarte multe informatii ce cuprind o gama foarte diversa de metode, practici, de concepte si de teorii, de sisteme si filosofii, din foarte multe parti, informatii care produc de multe ori confuzie, semne de intrebare si ne influenteaza in alegeri.

Deseori aceste informatii sunt contradictorii intre ele si deseori practicile si instrumentele la care apelam, dezvolta dependenta.

Intalnirile de dezvoltare a discernamantului (spiritual) sunt intalniri de grup de clarificare, ca suport pentru o dezvoltare si o evolutie cat mai constiente si intr-o stare de autonomie sanatoasa.

In aceste vremuri in care rata transmiterii informatiilor creste iar experientele pe care le traim capata diversitate, rapiditate, intensitate si complexitate, este esential sa ne dezvoltam aceasta calitate, pe care o avem intr-o forma sau o alta fiecare dintre noi, pentru a incuraja si a mentine in mod concret atat sanatatea noastra cat si a vietii, a relatiilor si a evolutiei noastre.

In viziunea si trairea mea, discernamantul este capacitatea de a deosebi ganduri, informatii si emotii, de a le clarifica intern, intr-un mod direct, prin sine, fara a apela la metode, practici si sisteme, instrumente, substante, sunete, intermediari sau inductia unor stari.

Cu cat este mai dezvoltat si mai activ, discernamantul

  • ne mentine in contact organic cu adevarul si ne ofera claritate si liniste interioara
  • ne ajuta in aprecierea corecta, intr-un mod intern si ca atare si independent de instrumente, a informatiilor la care avem acces, a mediului, a experientei pe care o traim,  si a relatiilor dintre noi
  • ne ajuta in aprecierea emotiilor/starilor autentice si in deosebirea lor de emotiile/starile induse sau “contrafacute”
  • ne ajuta sa apreciem corect semnalele pe care le primim de la inima si minte, pentru a ne ghida interior cat mai autentic, folosindu-ne atat intelepciunea cat si capacitatea de a aprecia/evalua/trai emotional realitatea
  • ne ajuta in sesizarea contradictiilor intre idei, fapte si cuvinte si sa deosebim autenticul din comportament, atitudine si manifestare
  • ne ajuta in alegeri si in deciziile de zi cu zi, in alegerea caii de evolutie si dezvoltare, in alegerea unei directii in viata, in alegerea unui tratament, in relatii si pe linie profesionala
  • ne ajuta sa apreciem realitatea mai subtila, in a cerne si a evalua ceea ce numim noi “mesaje de la ingeri”, “mesaje de la entitati”, oracole sau “mesaje din propriul interior”
  • ne ajuta sa ne mentinem un status intern echilibrat in raport cu realitatea pe care o traim permitandu-ne in acelasi timp sa impartasim emotii
  • ne ajuta sa intretinem si sa dezvoltam firesc starea de prezenta

 Beneficii

Pentru cei interesati de o viata si o evolutie sanatoase, pentru aceia dintre dvs. care doriti sa va clarificati si sa va asezati intrebari pe care le aveti, informatii la care ati avut acces sau experiente ce tin de propria voastra viata, dezvoltare sau de practica spirituala pe care o desfasurati sau in general de practicile si caile de dezvoltare si evolutie personala si indiferent daca sunteti la inceput de drum sau va aflati deja intr-un demers de autocunoastere si transformare interioara, aceste intalniri va pot aduce contactul cu informatii autentice si experiente autentice de comunicare, la care va invit si va astept cu drag !

Desfasurare si organizare:

  • Aceste intalniri vor fi periodice si data organizarii lor, va fi anuntata pe site, prin email si prin retelele de socializare.
  • Intalnirile sunt intalniri de grup si se desfasoara prin intrebari si raspunsuri la intrebari. Experienta intrebarii si a conectarii la raspuns poate produce transformari in sensul alinierii. In limita timpului disponibil vom efectua exercitii/experiente pentru claritate si constientizare.
  • Vineri 10 iulie –  in intervalul 19:00 – 21:00
  • Vineri 31 iulie – in intervalul 19:00 – 21:00
  • Vineri 28 august – in intervalul 19:00 – 21:00
  • Vineri 18 septembrie – in intervalul 19:00 – 21:00
  •  Joi 15 octombrie 2015 – in intervalul 19:00 – 21:00
  • Joi 10 decembrie 2015 – in intervalul 19:00 – 21:00

Locatia este in Bucuresti si va fi anuntata persoanelor inscrise. Va rog sa va inscrieti din timp, pe cat posibil. Locurile sunt limitate.

* Daca credeti ca acest eveniment poate ajuta persoane pe care le cunoasteti, va rog frumos sa distribuiti, evenimentul.

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.