Exemplul personal …

Invatam destul de mult tehnici de influentare care tin de forta mintii, care sa ne asigure o stare buna prin ceea ce primim din jur. 

Lucram astfel asupra exteriorului deoarece pare ca e in continuare greu sa traim realitatea asa cum este fara sa o mai schimbam cu forta, avand atentia mai mult pe asezarea cea de dinauntru decat pe cea pe care in forme mai concrete sau in forme mai subtile, am vrea sa o impunem in exterior. 

Lumea din jur se va schimba (la modul autentic) prin valoarea fiecaruia dintre noi si acest lucru este confirmat de toti cei care au indraznit, au trait si traiesc constant acest “exercitiu” al existentei.

Cautand sa schimbam realitatea prin metode care nu au la baza “nasterea din nou” a fiecaruia dintre noi sau asezarea noastra pe baze ale constiintei in loc de interes, a schimba realitatea in acest fel, e o actiune a fortei, pentru ca e o actiune fara acordul constient al celorlalti la sensul in care o vedem schimbata, noi atunci cand credem noi, ca e momentul.

Si orice actiune a fortei are in vedere numai rezultatul, care e de fapt un rezultat fortat si de aici si natura lui destul de temporara, pe cand baza care este cea mai importanta in orice actiune, e uitata deseori.

Prin valoarea fiecaruia dintre noi manifestata in mod firesc, celalalt poate sa vada rezultatul si cu cat trairea valorilor din noi e mai autentica, atunci aceasta va aprinde dorul dupa autentic si impartasire si in ceilalti, atunci cand fiecare este pregatit si poate sa sustina o schimbare in acest sens in propriul lui interior.

Si astfel si realitatea tuturor poate sa devina alta, reflectand schimbarea din interior iar “exemplul personal” este si ramane unul dintre cei mai valorosi “agenti” care raspandesc ‘lumina”.  

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
 
 
 
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasa aici, un gand sau o traire ... ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *