Cand alegi iubirea sa te indrume, ea te indruma spre iubire ..

b21612017bfa0ee0f3f41a9230cd5583De multe ori spunem ca ne e teama sa incepem o relatie, ca nu care cumva sa ne pierdem libertatea.
*

La fel, ne temem ca nu care cumva, daca stam in lume, daca ne traim umanitatea, sa nu ne pierdem credinta in Dumnezeu.

Insa pe care libertate ne e teama sa nu o pierdem cand iubim pe cineva, si pe care credinta ne e teama sa nu o pierdem cand traim in lume?

Pentru ca, putem pierde, oare, ceea ce avem cu adevarat ..?

Cand libertatea este autentic infaptuita in interior, asa dupa cum si atunci cand credinta in Dumnezeu e o traire autentica si permanenta, nu avem cum sa le pierdem oricare ar fi sa fie circumstanta sau contextul unei relatii sau al unei experiente, loc, in care ne aflam.

Pentru ca atunci cand suntem orientati catre libertate si credinta, traind in lume, libertate si credinta se aseaza in noi prin orice experienta, pentru ca libertatea insasi si credinta  ne indruma din interior cum sa le traim si sa le “crestem” in primul rand interior, pana cand din imaginatie si vise devin adevarate realitati. 

Astfel, tot ceea ce putem pierde daca este sa continui firul inceput, traind in lume, ca un om, sunt doar iluziile pe care le avem, cu privire la libertate si credinta.

La fel si cu iubirea.

Cand alegi si rogi iubirea sa te indrume, ea te indruma spre iubire si iubire infloreste in interior, cu fiecare experienta.

Si cand iubirea infloreste in interior, nu mai exista teama de a pierde ..

Pentru ca iubirea autentica e un sentiment plenar in care “a avea”, nu mai este o necesitate sau dorinta, deoarece e deja, un fapt ..

Ne indruma, ceea ce alegem sa ne indrume …

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
 
 
 
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *