© Suport pentru “criza spirituala”

© Consiliere si antrenament in transformarea personala – primul serviciu de acest gen din Romania 

Inteleg spiritualitatea ca o conexiune traita permanent, constient, direct si simplu, cu ceea ce numim noi Dumnezeu, cu sine, cu oamenii, cu viata si realitatea.

In experienta mea, constientizarea acestui fapt si trairea lui din ce in e mai simplu, mai direct si mai constient, m-au ajutat sa ma vindec de boli, sa traversez singura cea mai dificila perioada a vietii mele, care a constat in 2 ani de crize psihice acute, sa iau viata de la capat cand nu mai aveam nimic, sa stiu fara umbra de indoiala si sa traiesc asemenea, ca Dumnezeu este in mine, sa ma bucur ca exist independent de ceea ce am sau mi se intampla, sa fiu un om simplu, autentic si deschis si sa iubesc. 

In urma acestor experiente, am constatat ca informatia o simt si o traiesc interior, iar ea se formuleaza de 8 ani ca dintr-un izvor interior de dincolo de minte si totul se intampla corelat cu subiectul discutat si cu persoana care participa la dialog, cu experienta pe care o traiesc/traim, intr-un fel pe care nu mi l-as fi putut imagina si nu as fi putut sa cred ca e posibil.

Sedintele de transformare de sine si integrare multidimensionala, folosesc aceasta conectare si traire constienta si sunt potrivite in situatii specifice de evolutie spirituala, de “criza transformarii”, de “criza spirituala”, de “noaptea neagra a sufletului” sau in etape ale transformarii personale (incluzand aici si suport pentru etapele iluminarii, fazele trezirii spirituale) :

 • Facilitarea procesului de integrare multidimensionala (trup, minte, suflet, spirit, constiinta), unificarea la nivel de constiinta
 • Valorificarea sanatoasa a deschiderilor de constiinta
 • Vindecarea si integrarea trecutului extins, mostenirea pe care o aducem cu noi in aceasta viata
 • Unificarea de contrarii ( de tipul iubire/ura) pentru realizarea congruentei de sine prin integrarea intelepciunii primordiale
 • Facilitarea trairii constiente a spiritualului si umanului in acelasi timp
 • Gestionarea complexului de vina (vina, invinovatirea, autoinvinovatirea, teama de a fi invinovatit)

Sedintele pot raspunde la:

 • Imi doresc sa imi descopar natura spirituala si sa o traiesc firesc si impreuna cu natura mea umana
 • Imi doresc sa inteleg si sa integrez constient etapele pe care simt ca le parcurg in trezirea si transformarea personala
 • Imi doresc sa imi inteleg trairile spirituale pe care simt ca uneori nu le inteleg si de care uneori, imi e si teama si imi doresc sa le integrez in viata mea curenta
 • Imi doresc sa imi dezvolt discernamantul spiritual pentru a discerne intre cai, practici, informatii si a fi in contact cu adevarul,
 • Imi doresc sa ma ghidez constient si interior
 • Imi doresc sa inteleg cine/ce este Dumnezeu si sa am cu “el”, o legatura personala, vie, constienta si activa 
 • Imi doresc sa evoluez spiritual fara a deveni dependent de practici spirituale, sisteme spirituale, substante, sunete, locuri, imaginatie, entitati, arhetipuri, obiecte ..

***

Un aspect foarte important in transformarea de sine si in integrarea constienta a partilor de sine, o constituie adresarea complexului de vina.

Invinovatirea si auto-invinovatirea pot crea stransori de suflet, incarcari ale constiintei, complexe extraordinare in noi si relatii conflictuale. 

De aceea evaluarea complexului de vina si restabilirea contactului profund cu realitatea obiectiva, cu notiunea de echilibru si adevar precum si cu acele calitati interioare pe care le avem pentru a gestiona corect, independent si eficient stransorile de suflet, vina, invinovatirea si autoinvinovatirea, precum si manifestarea acestora in relatiile noastre, au un loc foarte bine asezat intr-un proces complet de terapie, dezvoltare si evolutie personala. 

***

Pentru cei care doresc o integrare sanatoasa a unor aspecte mai subtile ale fiintei noastre cunoscute sub denumirea de aspecte multidimensionale, cu care putem veni in contact prin experiente spontane sau induse de extindere a constiintei, sesiunile individuale sunt dedicate si gestionarii experientelor de deschidere ale constiintei si a informatiilor declansate, descoperite, accesate, in urma lor.

Aceste informatii si aceste experiente pe care le traim care strabat granita de timp si spatiu, se cer a fi integrate corespunzator astfel incat sa ne putem trai dimensiunile descoperite in armonie cu cine suntem si cu viata pe care o avem, acum, aici, prin identitatea noastra actuala, fara a ne aliena social si fara a ne crea numai iluzia unor realizari de natura spirituala. 

***

Sedintele de transformare de sine si integrare multidimensionala (una sau mai multe sedinte), creeaza un context individual de suport terapeutic in acord cu felul si ritmul propriu fiecaruia dintre dvs., pentru a facilita o existenta armonioasa si respectiv a pune in contact la modul sanatos, cele doua naturi ale fiintei noastre – subtila (cu diferitele ei niveluri) si umana, precum si pentru a putea trai unificat cele doua realitati – cea subtila si realitatea materiala, partea vazuta si partea nevazuta si pentru a trai cat mai natural, sanatos si constient momentele evolutiei noastre in timp ce si viata noastra pamanteana, materiala isi urmeaza un curs al ei, in forma realitatii fizice pe care o cunoastem.

Sedintele individuale au loc prin discutii libere la nivel de vibratie personala, experiente de constientizare si tratament prin intermediul mainii, in functie de situatie, in urma unei evaluari si cu acordul dvs., fiindu-va oferite toate informatiile de rigoare. 

Intr-o singura sesiune individuala se pot adresa mai multe inregistrari, mai multe experiente sau situatii, pentru asezarea lor insa in functie de situatie, se pot recomanda mai multe sesiuni individuale. Numarul acestora se va stabili in acord cu dvs.

Nota -  aceste sedinte pot fi utile in situatii de confuzie, de lipsa de orientare, dezinteres fata de viata si dezinteres in comunicarea cu ceilalti,  instabilitate structurala, stagnare si repetarea aceluiasi ciclu de evolutie, agitatie, exces si dependenta, lipsa de sens, identificare cu una sau mai multe forme de constiinta, suprapuneri de personalitate, suprapunere de realitati, trairea mai mult in plan imaginativ si pierderea unui contact sanatos cu realitatea, situatii profunde de vina si invinovatire.

Cost/durata sedinta individuala 

Costul pentru o  sedinta individuala este de 120 lei / 60 de minute.

Confidentialitate si periodicitate

Sedintele individuale sunt confidentiale iar caracterul lor nu este unul obligatoriu.

Se poate programa si o singura sedinta individuala pentru clarificarea unor aspecte sau pentru echilibrare.

Pentru realizarea unei stabilizari intr-o directie pe care ne-o dorim, sunt si situatii in care se recomanda o abordare periodica a intalnirilor terapeutice.

Acest aspect este stabilit de fiecare data impreuna si se pot discuta mai multe optiuni.

Programarea se poate face:

- telefonic la numarul 0727.157.947 sau

- email la alinamagdalenamihai@gmail.com

Pentru referinte puteti consulta va rog, pagina Testimoniale. 

Va astept cu drag !

Alina Mihai

Alina Mihai © Drepturi rezervate


Lasa aici, un gand sau o traire ... ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.