Drumul meu

CAMP, PREZENTA, VINDECARE

In primii ani de facultate 1990 – 1995, am avut prima experienta directa a ceea ce se numeste camp al constiintei la nivel universal si a felului in care cei din jur isi pot gasi alinare, vindecare doar prin simpla noastra stare de prezenta unificata in camp.

Ceea ce a fost definitoriu in aceasta experienta, a fost experienta unei stari de prezenta unificata in care identitatea pur umana si intreg contextul familial, social si al identitatii personale, care construiesc o identitate a unui om in viata sa actuala, se disipa intr-o stare mult mai vasta care nu se regasea in forma decat prin prisma faptului ca exista si in forma.

Aflata in aceasta stare, determinata la acea vreme in mod cu totul natural de dorinta sincera a celuilalt de a se vindeca sau de a se simti mai bine, de a isi descarca sufletul cuiva, se crea un spatiu sigur pentru vindecare fara ca vointa si ratiunea mea umana sa poata sa perturbe in vreun fel procesul.

Am inregistrat atunci aceste informatii alaturi de multe alte  informatii referitoare la aceasta stare si am inregistrat si intrebari pe care nu am putut sa mi le asez in intregime atunci si la care am cautat raspunsul pe parcursul anilor care au urmat. 

Experienta de atunci a constituit un inceput, pentru o cautare care urma sa aiba si etape si care avea sa dureze mai multi ani si ce adevaruri am descoperit  in mine la 19 ani prin aceasta experienta, s-au cautat apoi “pe sine”, in tot ceea ce am trait.

Am urmat apoi, dupa aceasta experienta, traseul vietii mele dominata in multe circumstante de tipar, cu bucurii si cu suferinte, ambele din ce in ce mai mari, invatand sa ies din tot acest tipar treptat prin mai multe experiente.

COMUNICARE SI COACHING ORGANIZATIONAL

Peste 13 ani in mediul profesional al comunicarii au adus cunoastere de sine si mi-au conturat chemarea. Am invatat prin intermediul acestei experiente ca mediul profesional poate fi si este un context pentru evolutie si ca viata pe care o avem si evolutia pe care ne-o dorim, sunt un intreg si nu sunt separate.

Am facut primele alegeri prin prisma transformarii constiintei, am invatat despre responsabilitate si despre asumare. Am cunoscut ce inseamna “a pierde” si ce e “succesul”, care e raportul lor cu constiinta si am invatat despre renuntare.

Am avut multe ocazii in a vedea ca viata noastra nu e separata si ca inainte sa fim angajati sau sa avem un titlu suntem si ramanem oameni care traim o viata si avem o evolutie. Si ca valoarea e in noi si “mai apoi” in “titlul” prin care o “expunem”.

Am invatat din ceea ce-am trait despre emotii, obiceiuri si nevoi si despre felul in care putem alege sa traim in continuare in ignoranta. In ultimii ani am urmat cursuri de nlp si m-am orientat la inceput, catre “coaching-ul oganizational”.

INTOARCEREA LA CINE SUNT

2000 a fost un an in care am trait « sfarsitul » unei lumi si un altfel de inceput.  Am inceput sa ma « intorc » la « cine sunt » in urma unui eveniment de viata, in care ce traiam a fost curmat rapid si mi s-a deschis in fata posibilitatea de a fi eu, incepand o perioada ce avea sa dureze cativa ani in care trebuia sa inteleg ce inseamna asta.

Din lumea care se sfarsise am luat o cunoastere care si-a facut loc in constientul meu in timp, despre suflet si despre felul in care in timpul unei vieti, il putem avea cu noi liber fara noduri si fara legaturi, insotindu-ne cu « incarcatura » lui in drumul catre sine, sau il putem avea « inchis » fiind atunci « vii » doar pentru ceea ce putem vedea, atinge si obtine. Si ca in toate, este vorba de ce alegem sa traim si cum.

Tot atunci am devenit constienta de un alt fel de indrumare la nivel interior si de ce anume inseamna din punct de vedere al energiei proprii si al sanatatii, alinierea la drumul personal de viata.

ALEGEREA, CONTINUTUL FIINTEI UMANE SI PURIFICAREA EI

In 2001 am ales sa fac curat in mine in locul drumului prin « frica si control » in timp ce traversam un alt eveniment de viata.

In urma acestei alegeri am avut experienta la nivel subtil, a structurii fiintei umane si a ceea ce continem – continutul nostru in mediul lui subtil, precum si a felului in care putem lucra cu toate acestea. Mi-am constientizat, ales si asumat in aceeasi experienta destinul si m-am conectat atunci cu informatii despre ce inseamna purificarea si lucrul cu sine si am stiut ca « lumea din jur se va schimba prin valoarea fiecaruia dintre noi » si ca “totul trebuie sa plece de la mine”.

Am luat din experienta mea de atunci, din conexiunea la nivel subtil si comunicarea in plan interior, invatatura despre intentie, atentie, alegere si acceptare si faptul ca fiecare clipa pe care o traim poate deveni o poarta catre sine.

Am invatat sa le recunosc ca porti si sa merg in continuare. Am inceput sa aplic aceste informatii mai intai in viata mea, pentru ca in timp, dupa ce urma sa inteleg in profunzime faze ale constientei si ale transformarii, sa pot fi pregatita sa transmit aceste informatii mai departe celor care isi doresc.

BOALA, CAUZE SI VINDECARE

Incepand inca din facultate am avut mai multe experiente cu privire la ceea ce inseamna “boala” si am gasit in toate vindecare prin aceasta cale naturala, care este constiinta.

In 2003 am facut trecerea intr-o « noua » etapa de transformare a constiintei si am inceput sa experimentez/traiesc o dimensiune mai profunda a ceea ce se cheama « boala». 

La singura solutie propusa, aceea de a ma opera cu mentiunea ca “daca nu ma operez nu mai pot sa merg”, mi-am asumat insa vindecarea si am vazut cum alegerile pe care le fac din perspectiva constiintei mele si eliberarea mintii de propriul meu tipar vindeca si am inceput sa imi doresc sa inteleg si sa invat ceea ce este “boala” in profunzime si sa caut cauzele ei.

Aveam sa traiesc in timp mai multe forme ale bolii si am vazut de fiecare data ca nu tine totul doar de fizic si ca vindecarea trebuie in primul rand sa o alegem. Am cunoscut terapia alternativa si am inceput sa invat despre principiile ei prin experienta proprie de viata, ca pacient.

La inceputul anului am inceput sa imi constientizez bioenergia corpului, relatia dintre fluxul intern, organe si punctele reprezentative de pe corp, iar la sfarsitul lui am inceput sa ma deschid accelerat catre a percepe energia celor din jur si a mediului inconjurator.

ADEVARUL SI VALORILE DE SINE

In 2004 – 2005 am inceput un ciclu al evolutiei mele in care aveam sa cunosc mai multe cai si dorindu-mi sa gasesc raspuns la intrebari, la afectiunile pe care le aveam, hernia de disc care recidiva la care s-a adaugat in 2004, un diagnostic de gusa polinodulara (de tip Hashimoto) suspecta fiind si de cancer tiroidian. 

Intr-o perioada foarte dificila, am trait iubirea neconditionata pentru om si lume, iubirea plina pentru Dumnezeu, printr-o rugaciune trezita din interior intr-un moment de teama si am cunoscut vibratia si valoarea ei. In acea stare mi-au fost indepartate durerile de spate.

In toate cautarile mele, am tinut minte sa caut in fiecare experienta, adevarul si am vazut in timp ca iubirea nu e singurã si ca intr-un intreg conteaza totul. Mi-am dat seama ca uneori in ce cream e mai multa imaginatie decat adevar si am cautat sa regasesc in ce faceam atunci, simplitatea si intregul cunoscute la 20 de ani. Drumul lor mai era insa, inca intermediat de forma, de mult din tot ceea ce invatasem si credeam, fara sa stiu cat si daca reprezinta adevarul.

Mi-am asumat din nou o cale a mea interioara si lucrand mult cu mine, pana in septembrie 2005, activitatea tiroidei mele s-a normalizat stabil, fara sa recurg la tratamentul clasic.

In anii urmatori, am incercat sa aduc impreuna pe “cine sunt” cu “ce traiesc”. Am continuat din ce in ce mai constient sa lucrez cu mine prin tot ce am trait si am invatat sa cern si sa discern concepte, informatii, energii.

Am invatat din experientele de viata, prin atentie, obervatie si introspectie, sa deosebesc intentii, sa inteleg nuante si sa vad unde exista contradictii in informatiile pe care le primeam, ce rol au valorile de sine si ce inseamna sa fie vii si sa existe in om si ce inseamna din punct de vedere al eliberarii noastre ca fiinta, trairea si manifestarea lor in noi si in ce traim.

Contradictiile pe care le observam in invataturile pe care le accesam si in jur, mi-au ridicat insa multe intrebari si lipsa de raspuns mi-a adus o mare adancime a durerii. Am simtit astfel nevoia din ce in ce mai mult de adevar si mi-am dorit sa il pot cunoaste si trai.

REALITATEA HOLOGRAFICA A ACESTEI LUMI SI CALEA PERSONALA

2008 a fost un an in care m-am orientat din ce in ce mai mult catre libertate, exprimare pura si adevar.

Cautand un raspuns in mine, rugandu-ma si intrebandu-ma un timp in legatura cu acesta, am trait pe viu, in stare constienta, realitatea holografica a acestei lumi, drumul de la forma la non-forma si inapoi.

Am inteles atunci ca – totul este o “iluzie”, in sensul de realitate care nu reprezinta in totalitate realitatea existentei noastre, prin care ne intoarcem la cine suntem si la ce inseamna totul cu adevarat. Ce reprezentari si cautari mai erau atunci in mine, le-am eliberat apoi treptat.

A fost o experienta grea la acel moment, cu tot ceea ce stiam deja pana atunci. Am accesat in aceasta experienta o adancime a fiintei mele, o prezenta a mea in univers si a masei colective si din nou o cunoastere care nu tineau de nici o forma sau sistem care exista, care au schimbat fundamental reperul pe care il aveam, ceea ce eram si ceea ce traiam atunci.

Am hotarat definitiv dupa aceasta experienta, sa imi urmez chemarea care exista in mine de mai multa vreme. Am iesit astfel, din mediul organizational si am incheiat o etapa a dezvoltarii mele.

Am invatat in timp, sa ma reasez in raport cu adevarul trait si astfel si sa gasesc o altfel de bucurie in tot ceea ce traiesc, invatand treptat sa traiesc aici, in acelasi timp, cele doua lumi, una materiala si una absolut subtila, cauza si efectul, o lume limitata in timp si o lume pentru care ce traim aici este doar un pas. Am inteles ce inseamna libertatea, mintea si eliberarea.

Am crezut atunci ca l-am pierdut si pe Dumnezeu, care reprezenta pentru mine in acel moment tot ceea ce aveam si am realizat printr-o experienta din nou neintermediata de nimeni si nimic decat de gandul propriu prin care ma intrebam “unde sa il mai caut?”, ca tot ceea ce imi doream era intreg in mine, ca nu pierdusem absolut nimic si in ceea ce il privea pe Dumnezeu, nu pierdusem decat ideea mea de Dumnezeu pe care o invatasem. El era insa intreg, prezent, in mine.

Aceasta experienta brusca a libertatii (sufletului si a mintii) a trezit in mine o miscare interioara foarte convulsiva care a insemnat multe crize, incepand astfel o perioada foarte dificila.

IUBIREA DE SINE, ECHILIBRUL, RESPECTUL CA FORMA DE VINDECARE
SI ELIBERARE PERSONALA, CONSTIINTA PURA

La inceputul anului 2009 am trait iubirea de sine, intr-un moment acut de intrebare si am recunoscut izvorul ei care e in om. Aceeasi iubire infinita si egala cu iubirea pentru tot ceea ce exista. Aceasta experienta m-a apropiat si mai mult de mine si in scurt timp am inceput sa accesez informatie cu precadere  din interior.

Am cunoscut apoi incheierea accelerata a unor cicluri ale cautarii mele in plan concret, cu multe coborari si cu reveniri la suprafata, cu stari extreme si contradictorii, care m-au pus din nou fata in fata cu posibilitatea unui diagnostic dur, realizand printr-un contact foarte profund cu o alta fata a “bolii”, multe informatii despre ea, despre procesul de dezindividualizare, defragmentare si reunificare a constiintei la un alt nivel.

Mi-am dat seama ce inseamna sa ai cu adevarat incredere si determinare si ca drumul eliberarii si al vindecarii noastre, e posibil in functie de credinta noastra si de reperul fata de care se situeaza fiecare.

Am invatat din experiente, lipsuri si singuratate, ce sunt echilibrul, valentele respectului de sine si ale respectului in general, in evolutie si in vindecare, care este legatura echilibrului cu constiinta si ce inseamna constiinta pura. Am inteles ce e imaginatia si am pastrat capacitatea de a crea, facand clar diferenta care lucreaza in planul mintii si care in planul constiintei.

CONSTIENTA, INTEGRARE SI MATERIALIZARE

In 2010 am inchis un ciclu de 20 de ani. Gandindu-ma la tot ceea ce am trait, am inteles cum alegerile mele si ale celor din jur au determinat o parte din drumul nostru impreuna, am inteles de ce “boala” mi-a fost mereu insotitor si am ales la inceput de an ca din tot ceea ce mai era in mine invatat de pana atunci, sa pastrez numai esenta si invatatura experientei si sa ma exprim in continuare asa cum sunt, sa ma exprim liber si direct pe mine si sa exprim cunoasterea ca practica si informatie personala pe care am accesat-o atat ca revelatie cat si ca experienta, de-a lungul intregii perioade.

In acel moment, perioada dificila care a inceput in 2008, s-a incheiat, lasand loc unui echilibru si unei claritati stabile, unei stari de constienta si de calm, unei stari de bucurie constienta si neconditionata, unui cu totul alt nivel de intelegere desprins de ceea ce invatasem din exterior pana atunci si care simteam cu adevarat ca imi este propriu.

Apartenenta mea la campul constiintei, a cunoscut astfel o dimensiune noua pentru mine fata de cea cunoscuta in experienta de la 19 ani, cea a constientei si nemaifiind acum intermediata, acest lucru a insemnat o stare constienta de traire a prezentei si a conexiunii pe care o avem cu sursa, cu propriul sine si cu experientele de viata, o stare de data aceasta permanent constientizata, deschizandu-se noi posibilitati de intelegere a realitatii, de exprimare si manifestare in ceea ce priveste vindecarea, evolutia si transformarea noastra, atat informational cat si energetic.

Dupa toate acestea, informatia si-a schimbat total traseul si in loc sa mai acumulez informatie din exterior, am inceput sa accesez informatie prin mine insami din traire constienta, pe care sa o impartasesc apoi sub diverse forme, la inceput oferind raspunsuri la intrebari urmand ca in scurt timp sa creez acest site pentru a le putea transmite si sub forma de articole, dupa care am inceput sa asez aceste informatii si in forma unor cursuri si a unor seminarii.

Inchizand un ciclu, am inteles in profunzime ca orice deschidere majora la nivel de constiinta este mult mai mult decat pare la inceput si necesita dupa ce se intampla un timp pentru a exista deplin in noi, timp in care noi ne pregatim pentru a putea sa o traim apoi deplin, in lume.

Am simtit atunci ca am completat si in plan concret ce incepusem mai mult inconstient acum 20 de ani si am inceput astfel, o continuare.

Multumesc tuturor celor pe care i-am cunoscut in tot acest timp si de la care am primit un gand bun dintr-o inima deschisa!

Va astept cu drag !

Alina Mihai ღ
Sedinte individuale si evenimente de grup

Lasa aici, un gand sau o traire ... ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 + = 14

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.