Protectie date personale

Extras din pliantul de prezentare a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (2010)

  1. Orice persoana are dreptul la protectia datelor cu caracter personal care o privesc.
  2. Aceste date trebuie tratate in mod loial, in scopuri precise si pe baza consimtamantului persoanei interesate sau in temeiul unui alt motiv legitim prevazut de lege. Orice persoana are dreptul de acces la datele colectate care o privesc si dreptul de a obtine rectificarea lor.

Datele dvs. personale prin intermediul serviciilor puse la dispozitie prin acest site

Prin furnizarea datelor dvs. personale (nume, adresa de email, numar de telefon atunci cand este cazul) prin intermediul acestui site sau al mesajelor email trimise de catre dvs., sunteti de acord si puteti primi informatii cu privire la noutati, invitatii la cursuri si evenimente organizate atat in Bucuresti  cat si in tara direct si/sau prin colaboratori. 

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. sunt folosite numai in scopul de a va oferi un acces cat mai facil la informatia pe care o considerati de interes.

Conform Regulamentului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date ce intra in vigoare in data de 25 mai 2018, beneficiaţi de urmatoarele drepturi:

- aveti dreptul de a solicita, accesul la datele dvs. cu caracter personal și rectificarea sau ștergerea acestora, sau o limitare a prelucrării sau privind obiectul prelucrării, precum și dreptul la transferabilitatea datelor, dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment, dreptul de a obține o copie după date. 

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea lor.

Datele dvs. sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite catre terti, in conditiile legii.

Datele dvs. se vor putea prelucra până la revocarea acordului, sau cât timp este necesar în ceea ce privește scopurile descrise mai sus, însă nu mai mult de 5 ani (31/12/2022). După ce expiră perioada indicată, va fi solicitat un nou acord sau datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse permanent.

Puteti beneficia de toate drepturile descrise mai sus prin transmiterea unei solicitări pe e-mail către Alina Mihai la adresa de email alinamagdalenamihai@gmail.com

De asemenea, aveti dreptul de a înainta o plângere către o autoritate de supraveghere a protecției datelor din România, în cazul în care considerati că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal încalcă acest acord si legile aplicabile. 

In situatiile in care este necesar ca datele dvs. sa fie transmise mai departe (un exemplu, insa fara a se limita la acesta, poate fi atunci cand se formeaza un grup de lucru cu ocazia unui curs si este necesar sa comunicati cu ceilalti participanti) veti fi informat si vi se va solicita acordul.

Multumesc pentru atentia si suportul dvs.!

Nr. Notificare Operator Date Cu Caracter Personal: 21598

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.