Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente

© Evolutia spirituala, dezechilibrul psihic, echilibrul

© Evolutia spirituala, dezechilibrul psihic, echilibrul

Aceasta conferinta reprezinta o invitatie la o intalnire in care putem avea acces la cateva elemente importante ce ne pot fi de ajutor sa ne ghidam pe drumul evolutiei spirituale, al evolutiei personale, al evolutiei de sine, al regasirii de sine, al intregirii sau unificarii de sine, dupa cum ni-l putem reprezenta fiecare dintre noi.

Pot considera tema aleasa ca fiind in continuare, o tema de mare actualitate prin desele situatii pe care le intalnesc in care ne punem intrebari cu privire la sanatatea mintala in contextul vietii noastre dar mai ales pe parcursul evolutiei pe care o traim, pe parcursul unui demers de dezvoltare pe care ne decidem la un moment dat sa il urmam prin diverse practici sau diverse tipuri de acordaje respectiv explorari interioare.

Panica, angoasa, dezindividualizarea, teama dezintegrarii, frica de necunoscut, frica de nou, teama de moarte, teama de a nu fi considerat nebun si teama de a nu innebuni, nebunia, teama de a nu fi atat de diferit incat sa ajungi sa fii cu totul si cu totul singur, teama de schimbare ireversibila, o parte din starile pe care le exprimentam si care sunt descrise ca boli psihice, teama de boala si de diagnostic, teama de stigmat, teama neimplinirii “misiunii personale”, trecutul care “vine peste tine”, sunt doar cateva aspecte intalnite atat in experienta personala cat si in situatiile celor cu care am avut ocazia de a interactiona si a lucra activ pe aceste aspecte in sesiuni individuale, cursuri si in alte interactiuni interumane.

Conferinta ofera atat perspectiva ajungerii in dezechilibru cat si perspectiva regasirii unui echilibru fundamentat pe constienta si pe lucrul constient cu sine.

Cateva din subiectele abordate:

  • dezechilibrul si legatura cu dezvoltarea/evolutia spirituala
  • rolul si limitele practicilor, instrumentelor, tehnicilor de dezvoltare/evolutie spirituala
  • ce inseamna de fapt acest “dezechilibru” si care este continutul lui
  • cat dureaza, cum se manifesta acest dezechilibru, ce se poate face pentru a ne centra si regasi la modul constient unitatea si intregul
  • importanta mediului, a familiei, a prietenilor, a unui ajutor care cunoaste etapele eliberarii structurilor mentale, ale deconstructiei eului format prin invatare si ale reconstructiei Eului prin conectare
  • cum ne ajutam singuri in lipsa acestor ajutoare
  •  diferenta intre patologie, exces de dezvoltare personala si realizarea sinelui, eliberarea mintii, “criza” post iluminare
  •  rolul cultivarii constiintei si a valorilor de sine pentru regasirea sinelui, prezenta, echilibru si implinire spirituala

Conferinta nu prezinta informatii preluate din lucrari, ci are la baza atat experienta personala cat si intrebari, temeri si experiente intalnite des pe parcursul sesiunilor individuale si al diverselor interactiuni interumane.

Informatiile prezentate respecta intrutotul criteriul confidentialitatii acolo unde este necesar si mai putin cu privire la experientele care imi apartin.

Conferinta este o invitatie la adresa tuturor celor care

  • doresc sa participe la el indiferent de orientarea si de practica spirituala desfasurata,
  • tuturor persoanelor care isi doresc si o alta perspectiva in lucrul cu sine in ceea ce priveste subiectele abordate,
  • tuturor persoanelor care se confrunta cu aceste temeri.

Conferinta se adreseaza deopotriva persoanelor interesate personal de aceste subiecte cat si profesionistilor, terapeutilor, practicantilor de diverse terapii si tehnici.

Date si desfasurare:

  • duminica 21 iulie 2013 – orele 10:00 – 14:00
  • sambata 24 august 2013 – orele 10:00 – 14:00
  • octombrie 2015 – orele 10:00 – 14:00

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Inscrierea se face pe baza de formular de participare si pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

Testimoniale ( pentru testimoniale clic va rog, aici)

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!*

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.