2 thoughts on “In numele iubirii …

  1. Buna seara,

    Multumesc mult pentru comentariul dvs. si sunteti primita cu inima deschisa ori de cate ori doriti sa lasati mesajul dvs. aici.
    Va incurajez in cautarea dvs. si va multumesc pentru subiectele profunde.
    Va doresc din inima sa va impliniti ca mama, ca femeie si ca om si din nou va multumesc pentru randurile si pentru gandurile frumoase pe care le asterneti cu generozitate aici. Va imbratisez cu drag si va astept cu aceeasi bucurie cu care impartasiti gandurile si emotiile dvs. !

  2. Buna ziua,
    Citesc si recitesc aceste randuri si va multumesc din suflet.In ceea ce ma priveste ati pus punctul pe i cand vine vorba de sacrificiu facut din iubire.Am considerat ca baietelul meu (9 ani)are nevoie de toata grija,atentia si dragostea mea si m-am dedicat lui,dar in acelasi timp, parca mi-as dori sa ma valorizez si altfel,fara a-mi pierde insa empatia si calitatile umane.Poate ca nu sunt suficient de pregatita sa aflu care este exact misiunea mea,scopul meu divin pe acest pamant sau poate ca le-am aflat dar inca nu constientizez.Oricum eu nu contenesc sa cer lamuriri.Sunt foarte atenta la semne,vocea mea interioara si indrumari,pentru care sunt recunoscatoare, si iau totul cu foarte mare responsabilitate asa cum imi este dat de Dumnezeu prin Ingeri. Cum spune Doreen Virtue in cartea “Vindecarea cu Ingeri” sarcina noastra este de “A fi” mai degraba decat de “A face”,dar oamenii cred ca a avea un program de la 9 la 5 si un stat de plata inseamna ca-si indeplinesc misiunea divina.Este adevarat ca acest program si acest stat de plata sunt vitale pentru a exista,dar doar material.Este minunat atunci cand programul coincide cu scopul divin si omul are implinirea materiala si spirituala si poate sa considere ca-si indeplineste misiunea cu care a venit.
    Va multumesc de mii de ori pentru acest spatiu, unde pot asterne cateva randuri, in ideea in care le va citi un om minunat plin de iubire,pace si energie pozitiva,un prieten adevarat cum rar mai intalnesti. Cu un respect nemasurat si cu mult drag va doresc o zi linistita.
    Mihaela Brisculescu

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.