Cursuri si evenimente

© Porti deschise catre sine editia II – iunie – septembrie 2014

© Porti deschise catre sine editia II

“Porti deschise catre sine” reprezinta un sir de workshop-uri si seminarii, de seara sau de weekend, pentru transformare, cunoastere si evolutie constienta catre sine, pe baza de intalniri tematice si fluxuri de suport. 

“Portile deschise catre sine” sunt dedicate experimentarii si aprofundarii a ceea ce inseamna constiinta si valorile de sine dincolo de toate cele invatate, in acelasi timp in care sunt dedicate si unui studiu cat mai practic al mecanismelor umane si al aplicatiilor energetice in univers.

Transformarea de sine este un proces launtric ce reprezinta constientizarea masurii inversarilor de sens ale tuturor virtutilor umane si readucerea acestora in forma naturala pentru a reprezenta atat in continut cat si in forma, adica atat in interiorul fiintei umane cat si in exprimarea sa, un un tot firesc, creator de viata, sens si echilibru.

In acelasi timp, transformarea, inseamna o reasezare coerenta si stabila a intregii fiintei umane, a vietii si a relatiilor sale pe baze din ce in ce mai profund relationate cu sursa existentei vietii in intregul univers.

Cunoasterea de sine este esentiala in relatiile, in procesul si in implinirea vietii noastre precum si in implinirea aspiratiilor spirituale pe care le avem si reprezinta un proces desfasurat intr-o mare parte a lui, prin dedicare, introspectie si preocupare coerenta.

In opinia mea, un om care se cunoaste pe sine este un om ce nu poate fi influentat si care nu isi mai doreste sa influenteze. Un om care se cunoaste pe sine isi propaga in lume, cunostintele  nu prin imitatie, forta sau manipulare ci din ce in ce mai mult, prin sine insusi si valori. 

Evolutia de sine inseamna cunoastere de sine urmata de transpunerea in fapta a unor principii revelate si autorevelate prin experientele cunoasterii de sine pentru ca intelepciunea acumulata sa se poata aduna intr-un tot benefic pentru urmarea pe care o “naste” fiecare prin prezenta proprie pe pamant, in orice forma de manifestare sau de exprimare.

Aceste workshop-uri si seminarii vor avea fiecare cate o tema. Informatiile vor fi materializate cu prilejul fiecarei intalniri in parte iar experientele vor fi si experiente de evaluare si autoevaluare in acelasi timp in care sunt si experiente de conectare la constiinta, la notiunile si valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic.

Aceste workshop-uri si seminarii sunt intalniri de lucru intensiv pe o durata de aproximativ 3 ore si rugamintea este sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport acordat pentru fiecare grup. Detalii vor fi oferite persoanelor inscrise. 

Modul de lucru este prin participare directa la campul colectiv si nevoile individuale, vom lucra cu informatiile, reactiile si emotiile ce ne apartin in stare constienta, pentru a dezvolta starea de traire constienta si pentru a aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu sursa de adevar si de sustinere care exista.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii.

* Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.

***

Date de desfasurare:

Vineri 6 iunie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema acestei intalniri este “Constientizarea”
– Vineri 27 iunie 2014  – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Bucuria, umorul, implinirea vietii si implinirea spirituala” sau ” Este suferinta necesara?”
– Sambata 12 iulie 2014 – incepand cu orele 10:00 – Tema “De ce ne doare capul  …? – Seminar de dinamica interumana ” ( click pe link/titlu pentru detalii)
– Vineri 8 august 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “acceptarea”
– Vineri 15 august 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Dumnezeu – Traire constienta”
– Vineri 22 august 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Simplitatea”
– Vineri 5 septembrie 2014 – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Motivatia interioara”
– Vineri 12 septembrie – intre orele 18:00 – 21:00 – Tema “Fermitatea” si “Cum sa spunem NU?”

***

Experientele de viata pe care le traim au in continutul lor, informatie pe care constient, o procesam intr-o cantitate foarte mica. Astfel la nivelul constiintei din fiecare zi, observam doar putine detalii suficient de elocvente pentru a le putea da un sens si a face alegerile in concordanta cu ce ne aduce mai multa bucurie si cu ce aduce armonie in relatia cu viata si cu cei din jur.

Pe parcursul fiecarui workshop/seminar, persoanele inscrise vor beneficia de un suport de grup, ce poate sa faciliteze observarea a mai multor informatii, nuante decat in mod obisnuit, facilitand astfel intelegerea unor idei, mecanisme, valori si notiuni in timp ce va traiti experientele de viata. In acest fel, puteti explora un alt nivel de constiinta, de trairi launtrice si transformare, nivel pe care urmeaza sa il aprofundati si dezvoltati, pastrandu-l mai apoi in propria dvs. viata.

La toate evenimentele vom aborda in masura timpului disponibil si informatii despre efectul terapeutic al constiintei si valorilor de sine, efect ce are loc atunci cand in noi, nu mai exista informatii sau procese ce contin elementul fortei, indiferent de faptul ca dam manifestarii ei, o interpretare pozitiva.

Va rog sa incercati sa va inscrieti din timp, intrucat locurile sunt limitate.

***

Persoanele care doresc sa participe la un singur seminar o pot face. Costul nu este conditionat de participarea la un anumit numar de seminarii. Fiecare dintre dvs. poate participa la cate si la ce seminarii isi doreste. Seminariile pot avea costuri diferite.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Pentru inscriere

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.