Prin creatie constienta, omul cunoaste, manifesta Sursa …

 

Un om isi cinsteste fiinta, prezenta “mostenita” pe acest pamant prin linia strabuna si isi cinsteste si “mana care l-a creat”, intr-un mod deplin, gândind cu propria minte, simtind cu propriul suflet, crezând cu propria constiinta, creând cu tot intregul care este, avand incredere ca isi poate avea reperul sãu, deschis fiind in acelasi timp, catre a comunica, a impartasi si a invata in continuare din orice experienta, din relatiile sale si de la oamenii din jur.

Creând insa mereu ceva prin propriile abilitati si mergand din ce in ce mai mult catre izvorul de creativitate permanenta dinauntru, folosind cat mai constient contactul sãu cu  inspiratia universala, oricat de sigur sau nesigur i-ar fi traiul in acel moment, omul isi dezvolta firea, isi dezvolta abilitati, isi descopera resursele interioare si isi dezvolta un simt firesc si sanatos si autentic constient, de apartenenta la TOT ceea ce inseamna ca fiinta si la TOT ceea ce exista.

Prin creatie constienta, omul cunoaste, traieste, manifesta, Sursa. 

 

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Despre Dumnezeu, Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *