Constienta, unul din marile daruri pe care ni le putem face …

Unul dintre marile daruri pe care ni le putem face, este sa redevenim fiinte constiente de gandurile noastre, de ceea ce simtim, de ceea ce facem si de “povestea” intreaga a realitatii.

Sa stim sa dam o interpretare corecta acestor ganduri, fapte si emotii, astfel incat intregul plan interior sa permita o innobilare continua a vietii, a fiintei si a prezentei noastre in planul material, o repunere fireasca in propriile, eternele si niciodata retrase de catre Dumnezeu, drepturi.

Si sa stim ca intotdeauna exista si alta perspectiva a realitatii fizice pe care o cream, care pune totul intr-o “asezare” mai completa, mai complexa, de ansamblu, care poate “lumina” o prima perspectiva pe care o avem, perceptia de moment, o perceptie marginala asupra realitatii.

Apropiindu-ne in primul rand sufleteste de aceasta realitate mai complexa, deschizandu-ne catre ideea existentei ei, putem avea in permanenta siguranta ca ii vom regasi frecventa, aducand “lumina” in orice realitate de moment pe care o traim, imbogatind orice perspectiva marginala cu calitatea, claritatea, perspectivei de ansamblu, de la centru

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *