Orice poate sa devina un cliseu … insa Totul, merge mai departe …

*

Orice poate sa devina un cliseu la un moment dat, in aceasta lume.

Si in momentul in care ceva se indreapta catre a deveni un cliseu, e semn ca ceva altfel e deja in lume, in om, care duce totul mai departe din punctul in care rutina creata de cliseu perpetueaza un azi, un a fi … inchis in obisnuinta unui stereotip.

O minunatie a vietii, nasterea continua din ea insasi …

Totul merge mai departe … nimic nu sta pe loc oricat am vrea sa il tinem.

Putem sa mergem mai departe constienti de ce e “nou” in noi sau altfel, de ce e “nou” in aceasta lume sau mai diferit si creeaza o cale de expansiune sau manifestare sau putem, sa mergem la modul aparent inainte, inaintand insa doar in realitatea noastra pe care am construit-o mai mult sau mai putin mental, in felul in care ne-am obisnuit.

Din cand in cand este necesar sa iesim din propriile stereotipuri pentru a ne improspata fiinta cu cai de acces ce ne vor permite o dezvoltare in sensul potentialului pe care il avem, in sensul “programului de fericire”, pe care il avem implementat in firea noastra si pe care o rutina a unui obicei il poate virusa atat de mult incat sa il opreasca.

Cand ne simtim cuprinsi de o mecanica a vietii, oricat de promovata ar fi ea, cand simtim ca doar repetam diverse lucruri si doar redam un rol, e bine sa ne oprim de tot si sa reintram in viata, din dorinta de a redescoperi ce este.

Nimic nu ne ajuta mai mult decat un orizont deschis, cel putin intr-o prima faza …

Viata face acest lucru pentru noi, creand schimbare, in feluri in care uneori nu le intelegem insa undeva, candva, la “un final”, acum sau alta data, uneori si in aceasta viata in anumite etape ale ei, informatia se aseaza in noi intr-un fel in care intelegem aceasta regie extraordinara a vietii noastre, care e creata toata, pentru noi

 Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *