© Despre purificare si rolul pe care il are in dezvoltarea personala – 2,3 oct 2010

© Despre purificare si rolul pe care il are in dezvoltarea personala – 2,3 oct. 2010

Fiecare dintre noi are o anumita capacitate de manifestare. Pe care o folosim  pentru a crea, pentru a alege, pentru a trai. Capacitate care cunoaste o diversitate de forme, de la « subtil » la « concret », intr-un raport in continua evolutie intre constient si inconstient, pana la momentul integrarii depline in campul constientei noastre, a cunoasterii esentei pure care suntem fiecare dintre noi.

Viata noastra este totuna cu drumul reintoarcerii noastre la constienta a cine suntem in totalitate.

Ne experimentam si ne invatam pe noi insine prin idei, pe parcursul unei calatorii la sfarsitul careia ne vom putea fi format deja in cine am venit sa ne formam, in masura in care noi insine ne permitem noua insine acest proces.

« Am pus la cale » fiecare dintre noi si cu totii imprena, un plan al evolutiei noastre in care fiecare experienta traita sau potentiala, si fiecare om intalnit reprezinta o posibilitate de a ne manifesta puterea creatoare si de a o imbogati. Si unul dintre cele mai mari daruri pe care le avem pentru a ne face calatoria un drum implinit, este darul alegerii. Putem alege in fiecare clipa ceea ce facem, cu ceea ce suntem deja.

Pana cand vom fi ajuns la o fata unica, integrata, a evolutiei noastre, experimentam viata prin ambele fete ale evolutiei – una exterioara si una interioara.

De la interior am plecat catre exterior si acum, prin drumul invers plecand de la exterior catre interior, parcurgem diverse etape, asa  incat orice idee am experimenta, aceasta poate avea un potential de evolutie care intr-un anumit moment, poate face sens si isi poate « varsa » in constiinta noastra incarcatura unor anumite valori de sine pe care le regasim astfel si prin intermediul ei.

De-a lungul drumului ne luam si ne formam repere din tot ceea ce  exista  intr-un fel sau altul si este « deja » stiut. Trait de noi sau trait de cei din jur.

« Prinsi » de multe ori in interiorul unei experiente in timp ce noi deja traversam o alta, traim evenimente de viata profunde pe care uneori avem nevoie de timp sa le intelegem si sa le integram. Timp in care ne dam seama treptat de potentialul lor transformator precum si de « lectiile » de libertate pe care ni le-am oferit. Pentru ca la un moment dat, sa ajungem sa traim doar clipa.

Intregirea  personala sau procesul de « aducere aminte » ca suntem deja intregi , constientizarea resurselor proprii  precum si capacitatea de a le manifesta in armonie cu noi insine si raportat asemenea la ce este in jur, este un proces gradat  in care « filtrele » care ne mentin in experimentarea vietii prin « intermediar » sunt constientizate si « eliberate » pentru ca trecand dincolo de forma sa pastram din rolul lor, doar intelepciunea.

Putem invata in timp sa cernem si sa discernem « continuturi » : idei, experiente, ganduri, sentimente si emotii, energii, precum si felul in care manifestarea lor isi gaseste raspuns in propria noastra viata si in evolutia de sine, pentru ca viata pastrandu-si  bogatia si « neasteptatul » sa devina un proces constient de manifestare pura a esentei care suntem, intr-un fel propriu fiecaruia, in bucurie si in alegere curata, in simplitate si respect.

● Programul se desfasoara sub forma unei experiente libere si poate contine prezentari si aplicatii practice din care unele cu caracter experiential, motivational fara insa a se limita la acestea.

Pentru fiecare dintre noi este o alta experienta de viata, pe parcursul careia vom explora impreuna idei, pe noi insine, vom desprinde manifestari  si explorand o parte dintre ele, trecem prin etapa  de lucru individual si ajungem la « eliberarea » lor prin intermediul energiei de grup ce se va forma cu aceasta ocazie.

● Acest program se adreseaza tuturor celor care se simt indrumati sa participe la el si se afla pe un drum de autocunoastere. Cunostintele despre energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Durata programului :

-sambata 2 octombrie 2010 de la ora 10 :00 la ora 18 :00,
-duminica 3 octombrie 2010 de la ora 10 :00 la ora 14 :00,
-cu pauza de pranz.

Informatii si inscrieri :

Telefon 0727.157.947.
Persoana de contact: Alina Mihai

Data limita de inscriere30 septembrie 2010.

Numarul de participanti : maxim 10 persoane.

Locatia : va fi anuntata celor inscrisi.

Va multumesc!

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Cursuri si evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.