Cand ne cunoastem cu adevarat …

maxresdefault cropIn momentul in care incepem sa ne cunoastem cu adevarat, ceea ce inseamna dincolo de manifestarile curente, dincolo de daruri si abilitati, dincolo de realizarile sau dimpotriva din planul material, ne dam seama ca valoarea pe care o avem ca om si ca fiinta, vine doar partial din toate acestea.

Valoarea autentica de sine, vine mult din fondul sufletesc pe care il avem, din care si prin care omul aduce si infaptuieste in lumea materiala ganduri, fapte, forme si idei.

Toti purtam comori in sufletele noastre insa uneori nu le descoperim, deoarece inlocuim valorile perene cu valori concrete, care trec, iar valoarea intrinseca pe care o avem devine astfel numai o identitate in planul fizic, pe care ne luptam sa o pastram in fata lumii si atat.

In momentul insa, in care ajungem in contact cu noi insine printr-o cunoastere autentica de sine, ne regasim apartenenta atat la propriul sine revelat cat si la un sine colectiv, la tot ceea ce exista.

Si ne accesam atunci intr-un mod neconditionat, bogatia pe care o purtam in suflet inca de la inceputuri ca pe un izvor de viata si creatie ce poate continua la nesfarsit.

In contact cu o asemenea incarcatura, dorinta de a (ne) impune, de a (ne) demonstra, “importanta” noastra personala se dizolva….

Una din binecuvantarile reale, ale vietii pe pamant e sa ne descoperim bogatiile din suflet si sa le oferim liber si cu bucurie. Pentru ca ceea ce oferim cu adevarat din suflet, (ne) ramane in suflet(e) si se imbogateste permanent…

GoldSeparator
Cu drag,
Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *