Cursuri si evenimente

Frica si abordarea constienta – Frica de abandon – 27 aprilie

Frica si abordarea constienta – Frica de abandon – 27 aprilie

81f3e46b1998cfaaa7a243fab171e43aExista frica exprimata in mod generic si exista frici particulare, care au un “nume”.

In noi exista frici pe care le stim, pe care nu le stim, pe care le preluam din jur si frici care ne apartin, exista frici pe care le imaginam si exista frici cu care ne nastem, exista frici pe care le traim direct si frici pe care le traim prin rezonanta sau prin “simpatie”.

Ne poate fi frica de urat si de frumos deopotriva, de ura si de iubire deopotriva, de bine si de rau deopotriva, de succes si de insucces deopotriva, de saracie si de bani deopotriva, de “demon” si de “Dumnezeu” deopotriva, de minciuna si de adevar, deopotriva.

Frica cu greu are limite in aria sa de acoperire, noi putand dezvolta la un moment dat, frica de aproape orice. Si stam de multe ori cu fricile in noi, deoarece ne este … frica.

Fricile “ocupa” un camp vast de actiune in interiorul nostru iar noi consumam o cantitate apreciabila de timp si energie doar pentru a putea sa le echilibram efectul, si abia ce mai ramane, restul de timp si energie le folosim pentru a trai …

Astfel frica nelucrata poate avea o influenta in crearea si in dezvoltarea multor boli, poate avea o influenta in alegeri si are o influenta certa in raporturile pe care le avem cu noi insine, cu cei din jur, cu viata si cu felul in care fiecare o traieste.

Influentati si dominati de frica e greu sa mai putem vorbi de o prezenta constienta, acolo unde suntem.

Putem trai cu aceste frici in continuare nestiind prea multe despre ele si incercand doar sa le controlam sau, putem trai constienti de existenta si de continutul lor, de noi insine si de felul in care suntem predeterminati sa functionam in relatie cu ele, schimband astfel aceste “legaturi” pentru a trai in mai multa libertate.

In contextul acestei libertati, “frica” poate sa devina doar o informatie cu o energie care sa deschida in noi solutii creative, pierzandu-si caracterul ei paralizant in timp ce libertatea pe care o traim este aceea de fi liberi de frica de frica …

Cand omul iese de sub dominatia fricii isi regaseste constiinta sa de sine insa acest lucru nu se poate face fara experienta, iar experienta lucrului cu frica este un proces care se desfasoara in etape.

Orientati catre rezultate pe termen scurt am invatat (partial) sa controlam fricile, insa pentru a le vindeca este necesar sa invatam cum sa le constientizam, cum sa le traim atunci cand energia si informatia lor se desface in noi intr-o traire de multe ori sufocanta sau paralizanta, cum sa le intelegem si cum sa lucram cu toate acestea astfel incat, acele frici sa nu se mai repete.

Seminariile ofera informatii in legatura cu aceste aspecte intr-o maniera practica, prin exercitii si experiente de autocunoastere si constientizare si este dedicat celor care isi doresc sa isi inteleaga frica si sa lucreze constient cu ea.  

Date de organizare 
  • Joi 27 aprilie 2017 – orele 18:30 – 21 :30
    Pentru inscriere

    *completati va rog, formularul de mai jos.

    Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

    Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare. Acesta este un seminar de facilitare energetica si informationala.

    *Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

    Va invit si va astept cu drag la seminar, pentru a parcurge impreuna informatii si experiente ajutatoare !

    Autor, Alina Mihai 
    Coaching • Consiliere • Terapie
    Sedinte individuale si evenimente 

    Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.