Cursuri si evenimente

© De la furie la eliberare – seminar 27 ianuarie 2018

© Seminar de autocunoastere si vindecare emotionala si relationala

A controla furia nu inseamna si a o tamadui.

Va iesi de fiecare data la iveala cu urmatorul stimul.

Furia, are in primul rand, o “aparitie” pe care de cele mai multe ori, nu o asteptam.

Se declanseaza brusc si prin contactul cu stimuli in fata carora poate ca nu ne-am fi gandit anterior, ca ne putem pierde cumpatul si in ce masura am putea sa il pierdem.

Revolta, nervii si de aici agresivitatea pe care o manifestam intr-o stare de furie, sunt factori de consum care “fura” din resursele organismului nostru, care intr-un interval de timp mai lung sau mai scurt, poate ajunge la epuizare, fara a trece cu vederea consecintele ce pot avea loc chiar pe moment. 

Furia este astfel considerata a fi responsabila pentru multe boli si e caracterizata drept o emotie “negativa”.

Sunt insa multe lucruri pe care le putem afla despre furie, despre cum o alimentam inconstient si despre ce mesaje ne ofera atunci cand nu ne limitam perceptia asupra ei, ca fiind doar o “emotie negativa”, lucruri care ne ajuta sa ne orientam catre perspective si un comportament, care nu mai genereaza consecinte si pot sa sprijine adevarate transformari (nu doar) interioare.

Lupta externa pe care o ducem in momentul declansarii furiei, alimenteaza furia si agresivitatea pe care o avem deja in interior si organismul nostru ramane in acest “joc”, pana cand ajungem la o rezolutie interna in primul rand, pentru ca mai apoi sa putem aduce rezultatele aceste decizii luate in interior si in relatiile noastre.

Pentru “a face pace”, pentru a fi intr-o dispozitie constructiva fara a mai angaja consum, putem apela la diverse “artificii”.

Acestea insa, ne asigura doar intr-o anumita masura temperarea furiei in timp real, adica exact atunci cand momentul furiei se intampla si poate atinge un varf.

Pentru rezultate mai relevante din punct de vedere al transformarii furiei in energie constructiva si pentru a nu mai genera furie in interior, avem la dispozitie practici de lucru cu sine.

Acestea ne ajuta sa ne dam seama de fondul pe care furia are loc, de povestea prin care furia se alimenteaza si dau directie pentru a lucra la dezactivarea unui mecanism de reactie atat de agresiv, cateodata, atat interior cat si exterior.

Seminarul ofera informatii in legatura cu toate aceste aspecte intr-o maniera practica, 
prin exercitii si experiente de autocunoastere si constientizare si este dedicat celor care isi 
doresc sa isi inteleaga furia si sa lucreze constient cu ea, in vederea transformarii furiei, 
in energie constructiva, cu efect benefic pe un termen lung. 

Lucrul constient cu sine, rugaciunea, autosugestia, meditatia si constientizarea sunt cateva practici la care apelam pentru a ne ajuta pe noi insine insa fiecare lucreaza diferit, ne angajeaza diferit si produce rezultate diferite in functie de mai multi factori.

Pentru a putea alege cat mai constient, toate aceste practici sunt prezentate in cuprinsul acestui seminar, vor fi oferite exemple si caracteristici ale fiecareia precum si informatii  referitoare la cum lucreaza fiecare, pentru a sti 

  • cum lucreaza fiecare in plan interior si cum ne angajeaza fiecare mintea, emotiile, constiinta, trupul
  • care sunt asteptarile reale pe care le putem avea de la fiecare, 
  • care este contributia noastra atunci cand apelam la fiecare,
  • care sunt limitele si aria de actiune a fiecareia dintre ele,
  • legatura dintre acestea si temperament.
Intrebari: 
  • Ce inseamna a lucra constient cu noi insine in general si ce inseamna a lucra constient cu furia?
  • Unde isi are inceputul lupta de fapt, cum alimentam furia  si cu ce luptam intr-o stare de furie?
  • Cum accesam povestile de furie din interior si cum putem  sa ne “curatam” de ele ? 
  • Ce putem face in acel moment in care vedem “rosu” in fata ochilor si ce putem face dupa, pentru a desface mecanismul prin care reactionam brusc si radical la ce se intampla?
  • Cum intelegem furia, ca emotie umana ? – abordare psiho – spiritualaperspective ale constiintei

Acestea sunt o parte din intrebarile in jurul carora este construit acest seminar care este un seminar despre furie si “familia ei” de nervi, frustrare si agresivitate dar si despre resursele interne si intelepciunea, de a face lucrurile altfel.

Seminarul are doua parti: 
  • partea de autocunoastere, prin care intelegem furia in contextul nostru personal, aceasta fiind baza pentru mai departe 
  • partea de dezvoltare personala constienta / managementul constient al furiei, unde pe baza a ceea ce am constientizat in prima parte exploram modalitati de lucru cu furia 

Fiecare participant va putea sa isi identifice aspecte/povestea personala – furia in stare manifesta, “rezerve” de furie mostenite si alimentate inconstient, localizari ale furiei in corp, relatia intre furie si persoane in relatie cu care am fost si/sau suntem si in relatie cu noi insine, precum si resurse personale in relatia cu furia pentru a lucra cu aceasta energie si semnificatiile pe care le avem inregistrate in noi si o mentin in organism si in stare manifesta. 

Seminarul contine o sinteza de observatii si metode, evaluate si traite personal, pe parcursul a peste 20 de ani de practica de viata si profesionala. 

Seminarul este intensiv, asa incat va rog sa veniti pregatiti pentru o zi de lucru aprofundat cu (interiorul) dvs. 

Date de organizare 
  • Sambata 27 ianuarie 2018 – orele 10:00 – 18:00
Pentru inscriere 

 

  • completati va rog, formularul de mai jos.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare. Acesta este un seminar de facilitare energetica si informationala. 

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.* 

Va invit si va astept cu drag la seminar, pentru a parcurge impreuna informatii si experiente ajutatoare !

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.