Adriana

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

 Imi place simplitatea si sinceritatea site-ului, anumite articole si muzica. In momentele mai dificile din viata, articolele Alinei mi-au reamintit lucruri pe care le stiam deja dar de multe ori alegeam sa le uit sau sa le ignor, si m-au ajutat sa iau o decizie corecta atat fata de mine cat si fata de cei din jurul meu.

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

Dupa ce multa vreme am fost sceptica in privinta oricaror activitati ce tineau de spiritualitate si nu credeam decat in materialism , viata m-a adus totusi intr-un punct in care as putea spune ca eram in fundul prapastiei, si nu mai reuseam sa ies de acolo orice as fi facut. La un moment dat, am spus « de ce nu ? hai sa o incerc si pe asta » Si m-am dus la prima sedinta individuala cu Alina. A fost o gura de aer proaspat si un ajutor la care nu m-am asteptat, dar care a functionat si m-a scos la liman. Am invatat sau mai bine spus am re-descoperit ce inseamna sa ai libertatea personala, ce inseamna sa oferi celorlati din jurul tau libertatea lor, am invatat ca am putea privi momentele grele din viata ca pe niste lectii din care avem ceva de invatat care sa ne duca mai departe, si cel mai important, ca viata e un dar si ca nu avem nevoie decat de noi insine pentru a ne simti bine si a fi impliniti.

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

Am participat la doua cursuri, ambele au fost interesante si am invatat ceva din fiecare. Am apreciat atmosfera relaxanta si deschisa si faptul ca nimic nu era impus. Dupa un exercitiu de meditatie, al carui subiect nu il stiam, fiind scris pe spatele unei foi de hartie, am fost surprinsa cand am descoperit ca imaginile care imi venisera in minte se potriveau cu informatia scrisa, mai ales pentru ca eu nu mai « meditasem » niciodata pana atunci.

Alte informatii pe care doriti sa le comunicati:

Alina, ma bucur ca existi, ca ai aflat niste lucruri cu care acum ii poti ajuta si pe altii, si ma bucur ca te-am intalnit.