Calea catre Dumnezeu …

Transmit aceste randuri pentru cei care isi doresc sa cunoasca, imbratiseze si traiasca ceea ce numim noi “Dumnezeu”, ca un punct de intalnire al tuturor.

Avem multe incercari de-a lungul vietii si traim vremuri in care cunoasterea de orice fel si-a dat drumul din toate formele in care a fost tinuta.

Si ca in orice vreme, depinde mult de noi cum ne tinem calea si gandirea clara pentru o traire constienta si autentica a tot.

Pentru mine aceasta cale a fost mereu si este, nu cea mai usoara insa cea mai simpla, exact mesajul pe care il transmit prin randurile din acest mini- articol.

Calea catre Dumnezeu e simpla,

Si nu putem pasi pe ea imaginar ..

Fapte bune si credinta,

Facute si traite sincer, simplu, constient, 

Acolo unde suntem, orice am trai ..

Viata e o experienta care ne implica intr-un mod total, ne implica trupul, sufletul si mintea, spiritul si constiinta, in feluri si intr-un mod pe care uneori il intuim, alteori il si traim insa de multe ori nu il percepem.

Cu cat ne angajam mai constient, mai sincer, mai darnic sufleteste si mai aliniat in experienta vietii cu atat mai mult o traim la fel, constient, autentic, aliniat si cu darnicie si din partea vietii, permitand tuturor darurilor pe care le purtam in noi, sa se manifeste.

Va doresc cu drag ca aceste randuri sa inspire sau sa se alature caii pe care o cunoasteti dvs.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Despre Dumnezeu, Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *