Despre Dumnezeu, Ganduri pentru evolutie si vindecare

Cam atat de complicata este uneori si rugaciunea noastra …

 Cam atat de complicata (ca in imagine)  si aglomerata si atasata de credinte, locuri, obiecte, metafore, simboluri, este uneori si rugaciunea noastra.

Si, mai multe surse nu inseamna “Sursa”.

Cu cat avem mai multe surse “de credinta”, cu atat mai mult Sursa se disipa si pe cerul mintii noastre in loc de un singur soare, apar “sori” iar mintea ne “coboara” de la Dumnezeu, la zei, obiecte, entitati, imagini, forme, iar simtirea noastra este, impartita, nu mai este inspirata doar de Dumnezeu ci depinde mult, de tot ceea ce cream, cu mintea. 

Cu cat mai simpla este rugaciunea, mai onesta si mai neinsotita de obiecte si de stimuli, cu cat este mai traita in loc de a fi gandita, si cu atat mai mult apropie, deschide, inaltã si inspira firea catre a percepe, a cuprinde si a se hrani direct si sanatos din Sursa ce cu adevarat, o insufleteste.

Care e in suflet. 

Credinta in Dumnezeu, e simpla.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “Cam atat de complicata este uneori si rugaciunea noastra …

  1. Va multumesc foarte mult ! Tot ce mi-ati urat dvs., va doresc cu mare drag, si eu! O duminica frumoasa!

  2. Multumesc pentru activitatile tale cognitive si de educare si consiliere! Sunt informatii de valoare pentru minte si suflet si de crestere a constiintei si spiritului. Iti doresc mult spor si succes in ce faci, multa sanatate, bucurii si intelepciune divina! Fii binecuvantata! Doamne-ajuta!

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.