Cand alegi iubirea sa te indrume, ea te indruma spre iubire ..

De multe ori spunem ca ne e teama sa incepem o relatie de iubire, ca nu care cumva sa ne pierdem libertatea.
*

La fel, mai sunt situatii in care ne temem ca nu care cumva, daca stam in lume, daca ne traim umanitatea si avem relatii de iubire, sa nu ne pierdem prin acestea, credinta in Dumnezeu sau contactul cu spiritualitatea. 

Insa, oare ce libertate ne e teama sa nu pierdem cand iubim pe cineva, si ce credinta ne e teama sa nu pierdem cand traim in lume?

Pentru ca, putem pierde, oare, ceea ce avem cu adevarat ?

Cand libertatea este autentic infaptuita in interior, asa dupa cum si atunci cand credinta in Dumnezeu e o traire libera, autentica si permanenta, nu avem cum sa le pierdem oricare ar fi sa fie circumstanta sau contextul unei relatii sau al unei experiente, loc, in care ne aflam.

Pentru ca atunci cand suntem orientati catre libertate si credinta, traind in lume, libertate si credinta se aseaza in noi prin orice experienta, pentru ca libertatea insasi si credinta insasi ne indruma din interior cum sa le traim si sa le “crestem” in primul rand interior, pana cand din imaginatie, vise, asipratie, devin adevarate realitati, moment in care le putem trai “oriunde”. 

Astfel, tot ceea ce putem pierde, daca este sa continui firul inceput, traind in lume, ca un om si avand relatii de iubire, sunt doar iluziile pe care le avem, cu privire la libertate si credinta.

Cand alegi si rogi iubirea sa te indrume, ea te indruma spre iubire si iubire infloreste in interior, cu fiecare experienta, cu fiecare relatie pe care o traiesti.

Si cand iubirea infloreste in interior, nu mai exista teama de a pierde. Chiar daca uneori, relatiile se incheie. 

Si uneori se incheie, chiar daca ai hranit pana atunci relatia, cu libertate, credinta si iubire. 

Si daca intr-adevar ai hranit relatia cu libertate, credinta si iubire, atunci tot cu libertate, credinta si iubire, hranesti si acel moment de incheiere. 

Care vine atunci cand vine, pentru ca asa e in rostul lui. 

Si poti hrani momentul respectiv cu libertate, credinta si iubire, pentru ca asta ai urmat, tot timpul.

Ne indruma, ceea ce alegem sa ne indrume …

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *