Darul din adanc

Se intampla ca atunci cand ne confruntam cu stari tulburi in care ne atingem limitele pe care le stiam sau nu, ca le avem, simtim si spunem ca ceea ce traim, parca este “iadul”.

Cred si stiu si din experienta mea, cred si stiu si din experienta altor oameni, ca putem trai o experienta in aceasta viata pe care o numim asa, fara insa ca acest lucru sa fie obligatoriu pentru toti.

Si cand ajungem in astfel de momente ne intrebam destul de des, de ce ajungem pana in acel adanc al nostru, pe care am invatat sa il numim asa ? Si, care este sensul acestor experiente si ce cauta de fapt fiinta noastra cand “coboara” pana “acolo”?

“De ce am ajuns aici?”

Si raspunsurile vin.

Atunci cand ne intoarcem de “acolo”, pentru fiecare in felul lui si totusi, pentru toti, la fel.

Si cel mai frumos si relevant fel in care as putea acum, sa asez raspunsul in cuvinte, dupa multe drumuri ca om si ca insotitor in multe si diverse “adancuri”, este ca mergem pana in adanc, ca ajungem pana in “acel adanc”, atunci cand avem de luat de acolo, o “nestemata” pe care am pus-o in “pamant”, pentru a o aseza apoi frumos si constient, in constelatia vietii noastre care este astfel, “luminata”.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *