Ganduri pentru evolutie si vindecare

Darul din adanc

Se intampla ca atunci cand ne confruntam cu stari tulburi in care ne atingem limitele pe care le stiam sau nu, ca le avem, sa simtim si sa spunem ca ceea ce traim, parca este “iadul”.

Cred si stiu si din experienta mea, cred si stiu si din experienta altor oameni, ca putem trai o experienta in aceasta viata pe care o numim asa, fara insa ca acest lucru sa fie obligatoriu pentru toti.

Si cand ajungem in astfel de momente ne intrebam destul de des, de ce ajungem pana in acel adanc al nostru, pe care am invatat sa il numim asa ? Si, care este sensul acestor experiente si ce cauta de fapt fiinta noastra cand “coboara” pana “acolo”?

“De ce am ajuns aici?”

Si raspunsurile vin.

Atunci cand ne intoarcem de “acolo”, pentru fiecare in felul lui si totusi, pentru toti, la fel.

Si cel mai frumos si relevant fel in care as putea acum, sa asez raspunsul in cuvinte, dupa multe drumuri ca om si ca insotitor in multe si diverse “adancuri”, este ca mergem pana in “adanc”, atunci cand avem de luat de acolo, o “nestemata” pe care cand o asezam apoi frumos si constient, in constelatia vietii noastre, ea devine astfel, “luminata”.

“Nestematele” dupa care coboram in “adancurile” noastre sunt parti de adevar. Unele mai mari, unele mai mici. Marimea lor, nu are importanta.

Ce are importanta este ca fiecare si toate impreuna, lumineaza.  Viata si fiinta noastra. 

Pentru a ne calauzi si regasi fiecare dintre noi, trairea adevarata care ne e de fapt, adevarata casa.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente