Ganduri pentru evolutie si vindecare

Darul din adanc

Se intampla ca atunci cand ne confruntam cu stari tulburi in care ne atingem limitele pe care le stiam sau nu, ca le avem, sa simtim si sa spunem ca ceea ce traim, parca este “iadul”.

Cred si stiu si din experienta mea, cred si stiu si din experienta altor oameni, ca putem trai o experienta in aceasta viata pe care o numim asa, fara insa ca acest lucru sa fie obligatoriu pentru toti.

Si cand ajungem in astfel de momente ne intrebam destul de des, de ce ajungem pana in acel adanc al nostru, pe care am invatat sa il numim asa ? Si, care este sensul acestor experiente si ce cauta de fapt fiinta noastra cand “coboara” pana “acolo”?

“De ce am ajuns aici?”

Si raspunsurile vin.

Atunci cand ne intoarcem de “acolo”, pentru fiecare in felul lui si totusi, pentru toti, la fel.

Si cel mai frumos si relevant fel in care as putea acum, sa asez raspunsul in cuvinte, dupa multe drumuri ca om si ca insotitor in multe si diverse “adancuri”, este ca mergem pana in “adanc”, atunci cand avem de luat de acolo, o “nestemata” pe care cand o asezam apoi frumos si constient, in constelatia vietii noastre, ea devine astfel, “luminata”.

“Nestematele” dupa care coboram in “adancurile” noastre sunt parti de adevar. Unele mai mari, unele mai mici. Marimea lor, nu are importanta.

Ce are importanta este ca fiecare si toate impreuna, lumineaza.  Viata si fiinta noastra. 

Pentru a ne calauzi si regasi fiecare dintre noi, trairea adevarata care ne e de fapt, adevarata casa.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

3 thoughts on “Darul din adanc

  1. Mi se pare foarte adevarat ceea ce spune acest articol despre experientele tulburatoare pe care le putem avea in viata si cum acestea ne pot arata limitele noastre. Am trecut si eu prin astfel de momente si stiu ca, desi poate par un “iad” atunci cand le traim, ele pot fi adevarate lectii si ne pot duce catre anumite descoperiri si adevaruri despre noi insine. Trebuie sa invatam sa ne acceptam si sa ne intelegem “adancurile”, pentru ca acolo se ascund nestematele vietii noastre, adevarul adevaratei noastre fiinte. Multumesc pentru acest articol si pentru cuvintele frumoase si inspiratoare pe care le-ati pus aici.

  2. Aceasta experienta este ceva minunat si relevant. Cred ca este important sa ne amintim ca avem in noi toate raspunsurile, putem avea in noi acest adanc care ne poate ajuta sa gasim lumina si adevarul din interiorul nostru. Sa ne lasam sa descoperim nestematele de adevar si sa ne intelegem mai bine pe noi si trairile noastre, percepandu-le cu iubire si intelepciune.

  3. Prin faptul ca ne aduce informatii si ne invata sa ii recunoastem adevarul pe care il purtam in noi. Drumul acesta in “adanc” ne poate invata sa devenim mai constienti de cine suntem si sa ne traim in mod autentic viata. Cand suntem in stare sa ne recunoastem sentimentele si, ulterior sa ne asumam responsabilitatea asupra lor, adevarul despre noi acceptat si trait fara retineri, ne face sa ne aflam acasa in fiinta noastra.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.