Ganduri pentru evolutie si vindecare

Exemplul personal …

Invatam destul de mult diverse metode care tin de forta mintii, ajungand pana la tehnici de influentare, care sa ne asigure o stare buna concentrandu-ne mai mult, pe a ii schimba pe cei din jur.

Lucram astfel asupra exteriorului deoarece pare ca e in continuare greu sa traim realitatea asa cum este fara sa o mai schimbam cu forta, avand atentia mai mult pe asezarea cea de dinauntru decat pe cea pe care in forme mai concrete sau in forme mai subtile, am vrea sa o impunem in exterior. 

Lumea din jur se va schimba (la modul autentic) prin valoarea fiecaruia dintre noi si acest lucru este confirmat de toti cei care au indraznit, au trait si traiesc constant acest “exercitiu” al existentei.

Cautand sa schimbam realitatea prin metode care nu au la baza “nasterea din nou” (in primul rand) a fiecaruia dintre noi sau asezarea noastra pe baze ale constiintei in loc de interes chiar daca acesta pare nobil cateodata, a schimba realitatea in acest fel, e o actiune a fortei, pentru ca e o actiune fara acordul constient al celorlalti la sensul in care o vedem schimbata noi  si atunci cand credem noi, ca e momentul.

Si orice actiune a fortei are in vedere numai rezultatul, care e de fapt un rezultat fortat si de aici si natura lui destul de temporara, pe cand baza care este cea mai importanta in orice actiune ce inspira felul in care se creeaza rezultatul si ii daruieste acestuia autenticitate si valoare in timp, e uitata deseori.

Prin valoarea fiecaruia dintre noi, cernuta atent de orgolii si identitati imprumutate in timp, ajunsa a fi manifestata in mod firesc, celalalt poate sa vada rezultatul si cu cat trairea valorilor din noi e mai autentica, atunci aceasta va aprinde dorul dupa autentic si impartasire si in ceilalti, atunci cand fiecare este pregatit si poate sa sustina o schimbare in acest sens in propriul lui interior si in propria sa viata.

Si astfel, plecand de la fiecare dintre noi, realitatea tuturor poate sa devina alta, reflectand schimbarea din interior.

“Exemplul personal” este si ramane unul dintre cei mai valorosi “agenti” care raspandesc ‘lumina”.  

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.