Gratia lui Dumnezeu

Cu cat ne dorim mai mult sa fim in gratiile acestei lumi, cu atat mai mult ne indepartam de gratia lui Dumnezeu.

Dumnezeu ne are in continuare in “gratiile lui”, insa noi nu mai simtim “lucrarea” gratiei in noi, pentru ca schimbam prioritatea si punem intre noi si gratia lui Dumnezeu, beneficiile pe care le putem avea din partea lumii, care devin prioritare.

Si cum aceste beneficii sunt in cea mai mare parte schimbatoare, trecatoare, avandu-le drept prioritate si simtirea noastra se adapteaza in timp la vremelnicia lor daca le pastram prioritare si nu mai poate sa cuprinda starea in care, gratia lui Dumnezeu, lucreaza.

Si, nemaiputand cuprinde cu simtirea noastra starea in care gratia lui Dumnezeu lucreaza si manifestarea gratiei lui Dumnezeu in viata noastra devine limitata.

Devine limitata, in sensul in care ii permitem sa se arate in acel fel in care noi sa o vedem din nou lucrand, doar in clipa in care ne(mai)avand (din) “gratiile” acestei lumi, ne asezam din nou, in relatie cu El.

Drumul e cu dus si intors, pana cand ne este clar cum functioneaza si alegem (cat mai) constient, care e prioritatea pentru noi.

Sa poti simti cum lucreaza gratia lui Dumnezeu, este necesar sa traiesti sau macar sa vrei sa traiesti in Dumnezeu si de aici sa plece totul.

Atunci putem sa facem trecerea de la coincidenta sau sincronicitate, la a trai cu sens, trecerea de la “intamplare”, la creatie si Creator.

A trai in Dumnezeu sau macar a vrea sa traim in Dumnezeu, nu inseamna retragere din lume sau trairea intr-un sistem religios, cat poate sa insemne sa iti dai voie sa fii bun si constient si sa lucrezi constant, la dezvoltarea acestor “calitati”.

Inseamna astfel, cu altfel de cuvinte, sa ne insotim cu iubirea si cu adevarul, chiar daca la inceput poate intr-un fel mai mult mental, pana cand ne devin puncte de contact interioare cu iubirea si cu adevarul intr-un sens universal.

Iar ca acest lucru sa se intample, inseamna sa preferam aceasta insotire, ori de cate ori nevoile umane, fricile sau propriile orgolii ne cauta si ne indeamna sa o inlocuim.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *