2 thoughts on “Iluzia are capacitatea de a rezista …

 1. Invocarea reprezinta un procedeu stravechi de conectare care are insa o conotatie ce nu ne este de foarte mare ajutor in relatia cu lumile subtile si anume, faptul ca prin invocare, de fapt convocam prezentele subtile, “punandu-le in slujba” noastra. Acest mod de raportare ne poate creste mult orgoliul, mai ales atunci cand lucrurile par sa functioneze prin invocare si vedem ca exista rezultate.

  Aceste modalitati de raportare la partea mai subtila a existentei noastre sunt izvorate din faptul ca nu mai suntem atat de constienti de realitatea autentica a ceea ce numim noi “lumi subtile” si am interpus intre noi si cunoasterea adevarata multe teorii si “replici” mai putin corespunzatoare cu adevarul, a realitatii “fine” care precede intr-un fel, realitatea noastra materiala.

  Invocarea de la un anume punct incolo, pur si simplu nu se mai intampla.

  Este punctul in care fiinta umana devine constienta de sine si intreg sau devine pur si simplu constienta de toata realitatea ei.

  Cunoaste astfel faptul ca este conectata la intreg campul universal si actiunea ei din fiecare clipa este actiunea potrivita fiecarei circumstante. Prin insasi constienta ei stie ca sprijinul exista in permanenta si se intampla fara sa il cerem si prin insasi existenta ei care este constienta, traieste in mod constant un sprijin curat si in acord nu numai cu propria existenta, ci cu intreg echilibrul in care se incadreaza actiunea fiecarui om de pe pamant. In acel moment fiinta umana doar traieste viata, iar munca ei nu se mai numeste misiune.

  Prin invocari mare parte din atentia si puterea noastra se muta in exterior la entitatile pe care le invocam, pe care de cele mai multe ori nu le cercetam si nu cercetam nici ce credem noi despre ele, lucru care are o influenta in rezultatul invocarii si in energia care se materializeaza si chiar daca credem ca putem separa eventuale informatii cat si energii pe care le putem percepe disonante, prin programele de tip verbal si informational prin diferite variante ale invocarii, exista posibilitatea unei inselari.

  Recomand mare atentie la invocari si la decodificarea imaginilor si a culorilor, conectarea cat mai mult la adevarul din sine si nu din mintea noastra si purificarea personala. In acest fel, devenim constienti de sursa pe care o avem in sine, de esenta din care am venit la viata si avem si garantia calitatii ei.

 2. In afara cazului in care misiunea noastra aleasa la nivel de suflet este sa lucram cu cei decedati sau entitati astrale ce cauta Lumina, cel mai probabil este necesara invocatia mentionata in paragraful precedent de fiecare data cand ne angajam intr-un proces de vindecare, terapie sau cand ii invatam pe altii. Sferele de Lumina pot sa ne apara in vederea interioara ca lumini stralucitoare de culoare albastru deschis. Ele ne spun ca le putem chema in ajutor in orice lucru cu Lumina pe care alegem sa il facem. Vor trimite atunci o parte din energia lor sa ne ajute intr-un mod care este potrivit circumstantelor.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.