Ganduri pentru evolutie si vindecare

O dorinta mult prea mare de a fi valorizat …

 

O dorinta mult prea mare de a fi valorizat, contine lipsa empatiei.

Cunosti poate prea putin din ce se intampla in jur si in cel de langa tine, atunci cand tot ce te intereseaza este doar ce iti doresti sa ti se intample tie.

 GoldSeparator

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “O dorinta mult prea mare de a fi valorizat …

  1. Si eu iti multumesc cu drag !! Pentru faptul ca ai fost mereu deschisa sa primesti si pentru faptul ca ai fost dispusa sa continui si sa nu opresti procesul la primul rezultat. Bucuria mea e mare sa realizez ca tot ce ti-ai dorit a inceput deja sa se intample si pentru asta, eu iti multumesc ! Te imbratisez cu mare drag si iti doresc sa ai multa bucurie in continuare !!
    Multumesc pentru acest mesaj.

  2. Multumesc mult pentru aceste cuvinte, care pentru mine inseamna experienta de viata, discernamant, respect si intelepciune. In ultima vreme si mai ales in ultima saptamana am inceput sa fiu din ce in ce mai atenta la ce spun si la ce gandesc. Pentru ca este important pentru mine felul in care imi imi atinge viata sau eu pe a celor din jur. Poate nu reusesc intotdeauna sa fiu asa cum mi-as dori…insa vreau din toata fiinta sa devin (mai constienta si un om mai bun). Iar dupa lectia de viata din aceste ultime zile…cu atat mai mult (pentru care sunt recunoscatoare…desi ma ustura…)

    Multumesc Alina din suflet pentru tot ce m-ai invatat. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu eram pregatita…

    Cu drag si respect,
    Aida

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.