Ganduri pentru evolutie si vindecare

Viata ca o initiere …

Orice initiere pe care o primim prin intermediul unei tehnici sau ritual, nu e decat  o introducere intr-o alta perspectiva asupra realitatii si intr-o alta perspectiva de contact cu existenta si in acelasi timp, si o experienta de viata, din sirul experientelor pe care il avem.

Si la fel, orice experienta de viata pe care o traim, e o initiere, o introducere intr-o alta perspectiva asupra realitatii si intr-o alta perspectiva de contact cu existenta.

Cu cat suntem mai deschisi spre viata si mai constienti, cu atat mai mult vedem ca viata ne introduce intr-o perspectiva noua, mai deschisa, mai completa si intr-o relatie mai profunda de contact cu existenta, in fiecare clipa a ei.

“Desavarsirea” spirituala pe care ne-o dorim, viata constienta, echilibrul, nu se intampla in mod obligatoriu sau numai ca urmare a unor proceduri sau tehnici ci mai ales, ca urmare a unor fapte si a unor calitati pe care le aducem noi in mod constant si din ce in ce mai constient, prin noi insine in experienta zilnica a vietii, in lumea in care existam.

Conteaza astfel, ce alegem noi ca experienta, cum traim noi fiecare experienta, cum ne raportam la ce traim si apoi, ce facem noi cu tot ceea ce suntem si cunoastem, in fiecare clipa in care fiintam.

Asa putem sa mergem cu toate mai departe, in timp ce viata ne deschide in fiecare zi, porti catre evolutie si catre a trai din ce in ce mai constient si implinit, potentialul pe care fiecare il avem.

GoldSeparator

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.