Ganduri pentru evolutie si vindecare

Pentru a nu fi inselati de formã …

 

Pentru a nu fi inselati de forma, fie ca este un trup, un chip, un nume, o “haina” sau un titlu, un obiect, un loc, un gand, un eveniment de viata, un gest, o relatie, o imagine sau un cuvant, o forma pe care am creat-o noi sau e creata de alt om, este necesar ca reperul sa ne fie in continut.

Pentru a discerne insa continutul, este necesar ca reperul sa ne fie in esentã.

***

Suntem des influentati de aspecte care tin de forma. Forma ne ofera niste date insa ea nu poate sa ne ofere intregul continut, pentru ca forma este limitata si ghidandu-ne numai dupa forma, ne conectam doar la suprafata.

Pentru a avea acces la continut, este necesar sa trecem dincolo de forma, sa intelegem, sa ne devina cunoscut, sa palpam din interior, ce anume imbraca forma.

Continutul e divers si uneori amestecat.

De aceea, pentru a putea discerne continutul, este necesar sa mergem cu rabdare dar si cu respect, din forma in forma, pana in profunzime, cat mai aproape de esenta prin care totul s-a creat.

Mergand in profunzime, vom sti din ce in ce mai mult privind spre forma, unde forma la care ne uitam,  se indeparteaza de esenta, fie ca este vorba de un trup, un chip, un nume, o “haina” sau un titlu, un obiect, un loc, un gand, un eveniment de viata, un gest, o relatie, o imagine sau un cuvant.

         ***

Omul, e o poarta. Catre ce anume se deschide, aceea lasa sa ajunga prin fiinta sa in lume.

*

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.