Tristetea vine si pleaca la un moment dat …

 

Tristetea, vine si pleaca pana la urma. Important e ce ramane.

Amaraciune si pasivitate sau intelepciune, bucurie si curaj…

GoldSeparator

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Ganduri pentru evolutie si vindecare and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tristetea vine si pleaca la un moment dat …

  1. Alina Mihai says:

    Multumesc frumos pentru comentariu.

    Cred ca acest lucru se intampla din ce in ce mai mult si pe langa educatie care este necesara asa cum spuneti, cred ca este necesar ca si noi, cei care suntem in acest domeniu al terapiilor sau in postura de a putea oferi un sprijin pentru cei care il doresc si considera ca il pot primi in aceste multe feluri in care sprijinul poate sa fie oferit acum, sa promovam o calitate a muncii noastre si un mesaj corect cu privire la ceea ce face fiecare, pentru ca oamenii sa poata percepe dimensiunea reala a ajutorului ce poate sa le fie oferit, la fel de mult cum este necesar sa oferim prin toata munca noastra cat si prin felul nostru de a fi, si o calitate a noastra ca si oameni.

  2. Anonymous says:

    Oamenii ar trebui educati in sensul renuntarii la prejudecata ca e rusine sa mergi la psiholog, mai ales ca intr-o terapie serioasa poti ”transfera” parti din tine asupra lui, parti pe care te va ajuta sa le ”prelucrezi” spre binele si confortul tau psihic.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *