Corina, Bucuresti

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

–          nu am studiat cu atentie site-ul, nu prea am rabdare si timp, stiu ca am citit despre drumul tau, imi place scoica

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

–        Sesiunea individuala m-a ajutat extrem de mult. Ma blocasem intr-un plan facut de acum patru ani si in niste idei preconcepute si nu mai stiam cum sa ies de acolo, nici macar nu realizam ca vreau sa ies pana nu am  stabilit o sesiune individuala cu Alina. In timpul sesiunii am reusit sa ma eliberez de aceste planuri si sa vad viitorul mai liber si plin multe oportunitati. Autenticitatea si caldura Alinei m-au inspirat.

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

–    Am participat la un workshop de eliberarea de agresivitate care mi-a prins foarte bine. Acolo am realizat printr-un exercitiu ce parea banal, ca eu duc niste lupte de a fi buna la ceva si de a fi si eu importanta, dar eu nu vroiam ca lumea sa stie aceste lucruri. Iar aici am spus aceasta si m-am eliberat si recunosc acest lucru, nu ma mai ascund si astfel nu mai este chiar asa de important. Ce bine este sa vorbesti. Tot la acelasi exercitiu am realizat ca vreau sa joc, sa particip in viata, nu mai vreau sa stau pe margine si sa privesc. Imi asum riscul de a declansa o miscare in masa atunci cand actionez. S-au mai intamplat multe cu mine la acel workshop. Cand am plecat de acolo am plecat plina de energie, iar cel mai curios lucru sotul meu « cel uracios » era dintr-o data foarte tandru. In saptamana ce a urmat au inceput sa-mi vina tot felul de idei si astfel am organizat cu vecinii mei o plimbare prin parc cu lanterne in cinstea sfantului Martin. Sarbatoare la care a participat chiar si Alina.

Mai am ceva de lucru pana sa ajung una cu constiinta mea, dar sunt pe drumul cel bun. 🙂

Daca doriti sa recomandati acest site, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi aici recomandarea dvs.

–         O recomand pe Alina oricarei persoane care doreste sa se regaseasca si vrea sa traiasca liber. Alina mi-a captat atentia din primul minut pana in ultimul. Este o persoana autentica si deschisa. Cel mai mult m-a impresionat felul in care ea se bucura de realizarile tale, se bucura din tot sufletul :).