Corina Vava, Bucuresti

Ce credeti despre site-ul alinamihai.ro?

Site-ul mi se pare un punct unde revin ca sa mai iau o gura de oxigen, sa mai respir niste aer pur si curat, sa mai luminez cate un cotlon intunecat al sinelui meu.

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

 Am avut parte de o descatusare atat in timpul unei sesiuni individuale dar mai apoi, in aceeasi zi, acasa. A iesit la suprafata sentimentul de iubire incatusat si neexprimat prin obstructionare voita timp de mai bine de 1 an si cateva luni. Iubirea fata de cel alaturi de care traiesc in casnicie.

Ce credeti despre cursurile si/sau seminariile organizate sau la care ati participat?

Cred ca atata timp cat iti cauti calea catre tine, catre ADEVAR si PURITATE, daca esti intr-o continua cautare de raspunsuri existentiale, ai sanse mari sa te regasesti in preajma si in cuvintele Alinei Mihai sau urmand acest gen de evenimente sustinute de un om pe care eu il admir, respect si apreciez. O valoare umana, cultivata si respectuoasa fata de unicitatea fiecaruia dintre noi.

Alte informatii sau o experienta/experienta dvs., pe care doriti  sa o impartasiti:

Am urmat un program de grup pentru Refacerea structurii personale si calea catre sine acum aproape un an, ocazie cu care am si cunoscut-o pe Alina Mihai, sustinatoarea acestor cursuri. Intalnirea aceea cu Alina mi-a clarificat si limpezit gandurile, constiinta de sine, m-a adus mai aproape de drumul pe care simteam ca vreau sa merg. Acela al propriei mele evolutii, drumul catre mine, catre Adevar, catre constientizarea mea si a unor parametri nemaiatinsi si necunoscuti de mine pana atunci . Ma simt sustinuta si incurajata sa merg mai departe pe minunatul drum al evolutiei personale, asa cum simt si inteleg eu acest lucru. Ii multumesc acestei fiinte care scapa unei banale descrieri in cuvinte. Trebuie sa o cunosti si sa ii simti prezenta ca sa o poti descrie apoi in felul tau propriu de perceptie.

Daca doriti sa recomandati site-ul alinamihai.ro, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi recomandarea dvs. aici :

Il recomand celor care cred ca merita sa investesti timp in propria cunoastere de sine si evolutie, celor care vor sa schimbe ceva in viata lor, care simt nevoia unui alt fel de a trai, care incep sa perceapa lumea la un alt nivel. Merita, cu conditia deschiderii catre sensuri adanci si adevaruri universale.