Corina

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

Revin mereu cu placere pe site. Sensurile sunt mereu altele, iar cunoasterea din spatele cuvintelor este aleasa. Este un continut care merita timp si aplecare reala pentru a fi cercetat. Este un site care pulseaza !

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

–          Cursurile organizate sunt deosebit de interesante, temele sunt actuale, acute 🙂 . Cursurile sunt interactive si reclama prezenta de spirit totala, cunoastere de sine si curajul asumarii propriei fiinte.  Recomand cursurile organizate pentru sine, dar si pentru cupluri, grupuri, comunitati, oricine se simte atras de tematica propriu-zisa, de psihologia cunoasterii sau de intalniri spirituale. Daca te-ai angajat pe drumul cunoasterii vei afla parte din ceea ce cauti, fara sa intrebi, din intalnirile din cadrul cursurilor organizate la Innermost. Fii prezent !

Daca doriti sa recomandati acest site, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi aici recomandarea dvs.

–          Recomand site-ul « Punctul de intoarcere » ca punct de plecare, punct de popas si de revenire continua oricui are curajul sa paseasca pe Calea descoperirii de sine si sa fie ghidat cu cunoastere aleasa, finete si respect pentru Fiinta. Daca ajungi intamplator aici, mai gandeste-te, nimic nu este intamplator! Opreste-te si uita-te in profunzime, fara frica!