Cursuri si evenimente

© Eliberarea de agresivitate – 14 ianuarie 2012

© Eliberarea de agresivitate – 14 ianuarie 2012

Agresivitatea inseamna o constrangere a fiintei noastre de a actiona intr-un anume fel. Reprezinta o miscare interioara ce isi are originea intr-o conditionare pe care de multe ori nu o cunoastem si care in timp capata forme cat mai concrete la nivel subtil,  generand scenarii pe care le dezvoltam in paralel cu ce traim si pe care si ajungem sa le materializam in viata.

Totul este energie vie. Agresivitatea este o energie atat concreta, evidenta cat si subtila. O manifestam direct si indirect si o traim manifestata asupra noastra. O stim si o putem cunoaste si exista nuante si laturi ale ei in care o putem asemana usor cu altceva.

Mecanismul ei insa poate fi desprins la un moment dat iar noi putem ajunge sa ne crestem gradul de constienta astfel incat sa nu mai acumulam material interior predispus la transformarea fiintei noastre intr-o persoana care “nu stie” sau “nu intelege” cine este, ce face sau de ce traieste si care traieste in stare de agresivitate manifestata fata de sine, fata de viata si fata de tot ce e in jur, fata de oameni, univers.

Statutul nostru de fapt este de a fi o fiinta vie, libera, constienta, intreaga si cu discernamant. Cu creativitate si cu bucuria de a fi in viata. A fi constient presupune “a sti”, ori agresivitatea presupune un comportament mecanic, experiente dominate de impulsivitate, neliniste si care de multe ori contin regret.

Exista o limita pana la care putem trai agresivitatea. Multi am inceput sa o constientizam. De aceea ne indreptam catre vindecare si catre libertate.

Acest workshop este o invitatie pentru a lucra pe aceasta tema a agresivitatii in cat mai multe forme ale ei, pentru a ne recastiga din constienta si din manifestarea pura a propriei fiinte, din cunoasterea de sine si din statutul de fiinta vie pe care il avem.

Data desfasurarii:

– 14 ianuarie 2012
– orele 10:00 – 18:00

Workshop-ul este deschis:

– celor care isi doresc sa traiasca in armonie/acord cu sine,
– celor care isi doresc echilibru la nivel relational atat in plan personal cat si profesional,
– celor interesati de purificare personala si de eliberarea mintii de asocieri si de interpretare,
– celor care isi doresc o evolutie constienta,
– celor care doresc sa isi gaseasca starea de fiinta vie si sa iasa din stadiul de fiinta pre-programata prin seturi inconstiente de comenzi,
– celor care isi doresc sa vindece evenimente de viata dominate de agresivitate si reactii prin impuls,
– tuturor celor care isi doresc sa participe la el.

Si dezvolta:

– constienta,
– comunicarea la nivel profund cu sine si cu cei din jur,
– conectarea directa la sine si la realitatea profunda (autentica) a mediului, a experientei de viata si a evolutiei in sine,
– impacarea cu sine,
– curatenia energetica a campului personal,
– echilibru fizic, mental, emotional, relational,
– capacitatea de autovindecare,
– stabilitate structurala,
– creativitatea.

Despre continut:

– workshop-ul contine aplicatii si experiente practice, cu caracter concret pentru a pune la dispozitie experiente proprii si posibilitati pentru un raspuns cat mai direct. Fiecare participant are posibilitatea de a interactiona direct si de a pune intrebari.

– abordarea este integrata, eliberarile privind si corpul fizic.

– modul de lucru este prin participare directa la camp, prin informatia pe care o continem, pentru a dezvolta fiecare o legatura cat mai directa si curata cu sursa de adevar, sustinere si cunoastere care exista in jur si pe care o avem in noi.

Workshop-ul poate fi util persoanelor interesate de autocunoastere, autovindecare, dezvoltare si echilibrare personala, terapeutilor sau practicantilor diferitelor forme de terapii, persoanelor a caror activitate are un bogat continut interuman.

* Acest workshop este un workshop de facilitare si purificare energetica si informationala.

 Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.