Cursuri si evenimente

© Healing circle editia I 2013 – Grupuri de lucru pentru gestionarea situatiilor dificile intalnite in terapie si in viata

© Healing circle –  Grupuri de lucru pentru gestionarea situatiilor dificile intalnite in terapie si in viata – editia I – 2013

Grupul de lucru ( © cerc de vindecare) pentru gestionarea situatiilor dificile este adresat:

– tuturor persoanelor interesate de gestionarea situatiilor de viata intalnite.

precum si terapeutilor interesati de gestionarea emotiilor, situatiilor aparute in cadrul procesului de terapie,

Grupurile pentru persoane se vor tine separat de cele pentru terapeuti insa abordarea este aceeasi pentru cele doua grupuri, in sensul in care vom cunoaste si vom folosi perspectiva constiintei asupra fiecareia din situatii, pentru realizarea unui echilibru natural in primul rand in mediul nostru interior si apoi pentru a putea adresa cat mai eficient si relevant acele legaturi de viata, experiente pe care ne-am dori sa stim cum sa le gestionam.

Grupurile de lucru nu se vor axa pe tehnici sau metode, intrucat se intampla ca acestea sa ne ofere raspunsuri fabricate in avans orientandu-ne insuficient sau sporind riscul interpretarii, ci se vor axa pe dezvoltarea capacitatii de a fi conectati la sine si la experienta pe care o traim, in mediul ei profund, prin toate calitatile naturale pe care deja le avem si pe crearea unui mediu pur interior pentru gestionarea cat mai naturala a emotiilor si situatiilor intalnite. 

Capacitatea de a fi conectat la sine si la experienta pe care o traim in realitatea obiectiva a ei, ne pot fi de ajutor la modul esential in activitatea sau in viata noastra, intrucat ne furnizeaza in permanenta pulsul evenimentului de viata si al momentului pe care le traim, atat informational cat si energetic, in afara oricarei informatii invatate pana in acel moment. 

Fara acest tip de conectare, putem fi prinsi de multe ori in realitatea subiectiva, putem interpreta gresit ceea ce traim sau se intampla, putem sa ne grabim sa credem ca am ajuns in locul potrivit cu intentia actiunii noastre si putem permite astfel sa se adune mai multe tipuri de incarcaturi, care sa ne acopere in timp si care sa necesite ulterior un timp si investitii sa  le gestionam.

Prin conectarea naturala la sine si la clipa experientei fara alt tip de intermediar decat propria constiinta si continutul experientei pe care o traim, se permite crearea unui mediu pur interior care transforma aceste incarcaturi, sau le proceseaza atunci cand le traim, fara ca in noi sa se mai adune prin experientele pe care le traim, incarcaturi “greoaie” ce pot sa genereze confuzie si boli si in care urmeaza sa investim timp ulterior pentru a le da o ordine corecta in viata.

In cadrul procesului de terapie, pentru cei care sunt terapeuti, constituirea acestui mediu pur interior sprijina o implicare adecvata in situatii ce pot fi incarcate mult din punct de vedere emotional, fara acel consum suplimentar de care uneori ne este teama si de care suntem invatati cateodata sa ne protejam.

Pe parcursul acestor grupuri vom discuta situatii practice, concrete si vom dezvolta abilitatile naturale pe care le avem precum dialogul si atentia, capacitatea de a observa, capacitatea de a comunica ceea ce simtim in acord cu sine si cu experienta precum si alte inzestrari cu totul naturale, pe care omul le are inca de la inceput si care ii sunt sadite in fiinta pentru a putea trai, a cunoaste, a se dezvolta, a crea si pentru a aduce echilibru la modul cat mai natural si simplu cu putinta.

Grupurile sunt organizate pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa cunoasca cum isi pot imbunatati relatia cu anumite evenimente de viata trecute sau prezente, precum si cu realizarea unor dorinte in ceea ce priveste viitorul, prin implicarea propriei constiinte ca principalul “instrument” pe care il avem la indemana toti si care ne insoteste pretutindeni in aceasta viata. Alaturi de constiinta importante sunt si valorile de sine, pe care prin situatiile abordate si prin implicarea constiintei, le vom stimula sa se activeze pentru a va oferi un sprijin cat mai consistent in viata si in evolutia dvs.
*

Acestea, constiinta si valorile de sine le avem fiecare dintre noi, chiar daca sunt intr-o stare uneori, latenta. Obisnuindu-ne cu accesarea si cu folosirea lor avem la indemana “instrumente” foarte valoroase, deoarece sunt “instrumente” naturale si le avem mereu cu noi, prezente intotdeauna si in fiecare clipa in viata noastra.

Folosind propria constiinta si folosind valorile de sine, nu facem altceva decat sa le activam din interior, avand in acest fel si doar prin aceasta actiune, beneficiile unor metode sau beneficiile unor initieri pe care uneori le cautam.

Este important sa stim cum sa folosim ceea ce avem de la natura, pentru ca aceste “daruri” pe care le avem, sunt in fiecare dintre noi si sunt mereu prezente.

Numarul de participanti la grup este limitat.

La grupuri pot participa persoane care practica atat terapii energetice complementare cat si alte tipuri de terapii sau terapii conventionale, diverse tipuri de masaj si orice persoane indiferent daca sunt sau nu angajate intr-un demers de vindecare, evolutie sau dezvoltare personala, independent de apartenenta la un sistem de dezvoltare sau practica anume. Persoanele care doresc sa participe de mai multe ori, se pot inscrie.

Data si desfasurare:

Grupurile de lucru se vor organiza periodic si vor fi anuntate prin intermediul acestui site.

–   Grupul pentru persoane interesate de gestionarea situatiilor de viata dificile
sambata 16 martie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 13 aprilie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 18 mai 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 22 iunie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 6 iulie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 7 septembrie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 12 octombrie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 7 decembrie 2013, orele 10:00 – 16:00

–   Grupul pentru terapeuti
sambata 30 martie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 27 aprilie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 8 iunie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 13 iulie 2013, orele 10:00 – 16:00
sambata 31 august 2013, orele 10:00 – 16:00

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru inscriere va rog sa solicitati formularul de inscriere la datele sau prin formularul de contact afisate mai jos, cu rugamintea de a specifica in clar optiunea dvs. pentru unul dintre cele doua grupuri:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “© Healing circle editia I 2013 – Grupuri de lucru pentru gestionarea situatiilor dificile intalnite in terapie si in viata

  1. Si eu multumesc mult pentru participarile din suflet si pentru impartasirea ta! Aceeasi atmosfera plina de substanta si de sprijin o remarc si eu de fiecare data si intr-adevar asa cum am remarcat si la sfarsitul ultimului grup, acest lucru se intampla pentru ca “ne pasa”. Ne pasa unii de altii, ne pasa de ce traieste fiecare, ne pasa de binele si de situatia celuilalt si iti multumesc si va multumesc si eu din suflet pentru toata aceasta implicare, pentru deschiderea pe care o ai si o aveti in a primi si alte perspective, pentru dorinta ta si a voastra de a iti pastra si a va pastra viata si vietile curate, de a trai in bucurie si de a face din cunoasterea si din calitatile pe care le ai si le aveti, bucurie pentru altii !

    Te astept si va astept cu drag ori de cate ori va veti dori ca aceste experiente sa le petrecem si sa le sustinem impreuna ! Multumesc mult pentru mesaj !

  2. Multumesc mult Alina pentru acest woorkshop. Pentru mine au fost intense trairile si, de data aceasta am trait mai puternic impartasirea celorlalte fete decat a mea, probabil pentru ca experientele lor rezonau cu propriile mele intamplari de viata dar si pentru ca sunt deja acomodata cu situatiile dificile pe care le intampin. Ce mi-a placut foarte mult a fost ca am lucrat toate intr-o sincronizare care imi este foarte draga. V-am simtit pe toate aproape si la sfarsit … parca nu mai era asa greu “sacul” din spatele meu. Imi doresc ca oamenii sa inteleaga cat sunt de importante aceste cursuri, fiind un mediu sigur, unde poti intelege cum sa traiesti corect ceea ce consideri a fi situatie dificila in viata, unde poti vedea clar cat de frumos este lucrul impreuna, unde poti sa te desfasori pe tine insati si sa te vezi asa cum esti, fara teama de a fi luat peste picior sau ranit. Deschiderea catre acest gen de lucru cu sine este importanta pentru ca ne aduce mai aproape unii de altii, pentru ca asa vedem ca TOTI trecem prin intamplari care poate nu ne plac, pentru ca putem vedea ca toti suntem asemanatori si traim in aceeasi realitate.

    Va imbratisez pe toate cu mare drag si abia astept data viitoare.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.