Cursuri si evenimente

© Intrebare si raspuns – 12 noiembrie 2011

© Intrebare si raspuns – 12 noiembrie 2011 

Sambata 12 noiembrie 2011, este o invitatie deschisa la intrebare si raspuns.

Este o intalnire libera de cunoastere si de autocunoastere, o invitatie la a ne cunoaste in mod direct si la a ne autocunoaste in acelasi mod si este totodata o invitatie pe parcursul careia putem sa ne dezvoltam propriul discernamant.

Intrebarea poate fi si e deja, una dintre cele mai directe cai catre un raspuns. Ea insasi o forma directa de adresare este si o forma prin care evoluam. Suntem fiinte inteligente iar inteligenta nu este neaparat si in totalitate o facultate a mintii asa cum credem sau poate, ni s-a spus ori am invatat pana acum.

Inteligenta este in primul rand o facultate a spiritului si a constiintei care suntem iar mintea este un vehicul pe care il avem pentru exprimare.

A ne intreba sau a intreba “corect”  nu inseamna sa ne folosim mintea ci sa permitem intrebarii sa capete forma potrivita pentru un raspuns.

Pe parcursul acestei intalniri,

* Putem pune intrebari si putem primi raspunsuri,

* Putem avea ocazia sa ne conectam simplu si direct la tot ce e profund si esenta pura si traieste in noi si in acelasi timp in fiecare dintre noi si in tot ce exista si formeaza intregul univers,

* Putem avea ocazia ca in functie de energia de grup care se formeaza sa lucram si situatii particulare ale catorva dintre noi (in intervalul de timp pe care il avem la dispozitie),

* Avem ocazia sa vedem concret si in mod direct ce inseamna intregul pe care il formam si ce inseamna sa evoluam cu totii impreuna dincolo de mit si de paradigmele pe care le invatam,

* Si avem ocazia sa vedem cum cream si cum generam o experienta, fiecare dintre noi si impreuna, ce inseamna sa o traim si ce inseamna sa ne asumam si sa ne bucuram de ceea ce cream, ce inseamna constienta si cum traieste constiinta in fiecare clipa si in fiecare dintre noi.

Si in acelasi timp, pentru fiecare dintre noi poate fi si o ocazie doar pentru atat, sau pentru mai mult.

“Modul direct” la care ma refer inseamna prin participare directa la camp si la energia de grup care se formeaza, fara intermediar, metode, tehnici, energii conexe.

Invitatia se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa participe indiferent de practici, tehnici, metode practicate, studii si preocupari.

Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Data si durata:

– sambata 12 noiembrie 2011
– orele 10:00 – 17:00

Locurile sunt limitate doar de spatiu si atat.

Participare financiara –  intalnirea este gratuita afara de cazul in care dvs. insiva doriti sa aveti si o contributie financiara si in acest sens, alegerea va apartine.

Locatia este in Bucuresti si va fi anuntata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai frumoasa si folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

One thought on “© Intrebare si raspuns – 12 noiembrie 2011

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.