Cursuri si evenimente

© Mandria si increderea in sine – 26 noiembrie 2011

© Mandria si increderea in sine – 26 noiembrie 2011

Cat din ce simtim si manifestam este mandrie si cat este incredere in sine pura si curata?

Daca totul este o singura energie in manifestare, care e masura pana la care putem trai real increderea in sine si cand se transforma aceasta in mandrie?

Este mandria un lucru “rau”?

Si ce manifestam de fapt cand manifestam sau credem ca manifestam mandrie din tot ce am invatat pana acum?

Sunt o parte din intrebarile pe care poate, fiecare ni le-am pus la un moment dat in diverse circumstante legate de mandrie si manifestarea ei in noi.

Viata presupune in unele momente ale ei, curaj. La fel si evolutia. Si cateodata avem nevoie de curaj sa ne recunoastem deschis contributia pe care o avem si o aducem in trairea propriei fiinte, in propria viata, in experientele pe care le traim, in univers si in lume. In toate sensurile ei.

Si viata presupune incredere in sine. La fel si evolutia pe care o traim sau procesul de transformare pe care il parcurgem. Pentru ca atat timp cat mai suntem inca aici, ambele “ne apartin” si “depind” de noi chiar daca le facem sa se intample prin intermediul unui intreg pe care il compunem toti.

Oricata incredere am avea in cei din jur sau intr-un ajutor din “nevazut” aproape mai mereu sperat sau chiar cerut, rezultatul este mai mult sau mai putin o constructie de nisip daca nu gasim in acelasi timp, incredere si pentru noi.

Increderea in sine este deseori confundata cu mandria atunci cand ajunge in manifestare si la fel de bine mandria este confundata uneori, cu increderea in sine. In toate este vorba despre un intreg. Si prin ceea ce contine intregul, putem gasi masura in toate si aduce, echilibru.

Acest workshop este o invitatie la a ne intalni pe noi si a ne cunoaste si din perspectiva mandriei si a increderii in sine. O invitatie in a ne cunoaste mandria si increderea si a le recunoaste atunci cand este cazul si o posibilitate pentru a cunoaste si a integra acele parti de sine care sunt inca sub exprimarea mandriei care mai poate fi in noi.

Orice energie odata recunoscuta in manifestarea ei, are capacitatea de a se intoarce la intreg si a-l constitui apoi, cat mai curat.

Acest workshop reprezinta totodata si o invitatie la dezvoltarea creativitatii si capacitatii de a materializa, la unificarea contrariilor din noi, un pas ce poate avea o contributie la procesarea separarii pe care o traim si o experimentam inca la acest nivel de constiinta si un pas catre trairea efectiva a armoniei.

Workshop-ul este deschis tuturor celor care isi doresc sa participe la el.

Data desfasurarii:

– sambata 26 noiembrie 2011
– orele 10:00 – 18:00

Pregatire in avans:

–  Persoanele care se vor inscrie vor fi rugate sa lucreze in avans un anumit aspect, inainte de participarea efectiva. Detaliile necesare vor fi oferite in urma confirmarii participarii dvs.

Modul de lucru este prin participare directa la camp, prin informatia pe care o continem si ne apartine, pentru a dezvolta fiecare o legatura cat mai directa si curata cu sursa de adevar si de sustinere care exista si pe care o avem in noi, cu viata pe care o traim – contextul pe care il avem la dispozitie, pentru implinire si pentru evolutia personala.

Workshop-ul se desfasoara prin experienta si exercitii de constientizare si de conectare la sine si intreg. Acestea reprezinta aplicatii practice, cu caracter concret pentru a pune la dispozitie experiente proprii si posibilitati pentru un raspuns cat mai direct cu finalitate practica in viata pe care o traim in fiecare zi si o utilitate la modul concret in traversarea propriului proces de evolutie.

* Acest workshop este un workshop de facilitare energetica si informationala.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

 Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.