Cursuri si evenimente

© “O seara pentru viata” – workshop-uri de terapia si redescoperirea vietii – Alegerea

© “O seara pentru viata” – workshop-uri de terapia si redescoperirea vietii – Alegerea


Viata noastra suntem noi. Daca noi nu am exista, nici viata noastra nu ar fi. In viata pe care o traim acum este si trecut si prezent si viitor. Pentru ca asta e in noi. Si asta suntem noi.

Atunci cand venim, venim pe lume cu un continut bogat in trairi si experiente, in talente si capacitati, in amintiri si in istorii, in renasteri si in uitari, cu un fir al vietii care e inscris in noi si cu un potential de implinire pe care il putem alege.

Din tot ce suntem, fiecare dintre noi am parcurs un drum pana la un punct. Restul, putem sa il continuam acum.

Viata noastra incepe cu un gand. Si tot ceea ce traim, se intampla prin intermediul unui “gand”. Uneori acelasi, de multe ori un altul. Iar ceea ce ramane si se vede in constiinta noastra oriunde am fi si in ce forma am fi atunci cand “ne gandim” sa plecam de aici, este ca “am inteles“.

Un “gand” care rezuma o intreaga experienta de “a fi”. Un gand care inseamna viata pe care o traim. Un gand care inseamna evolutia pe care o avem. Pentru ca “a intelege” inseamna sa fi trait ce am avut fiecare de trait si  sa fi “oprit” in noi, doar sensul pur al experientei.

Inseamna sa fi eliberat discernamantul,  spiritul si constiinta, adevarul, bucuria, cunoasterea si intelepciunea, creativitatea, sanatatea, potentialul, sensul, libertatea,  echilibrul, pacea, unitatea,  asumarea si onestitatea si tot ceea ce continem, de circumstanta si de interpretarea ei.

Eliberandu-le pe ele, ne vom fi eliberat pe noi.

Aceste workshop-uri sunt intalniri pe parcursul carora putem redescoperi calitatea vietii si sensul pe care viata il are pentru fiecare dintre noi, pentru a putea vedea cum prin clipele pe care le traim cu toata incarcatura pe care o au sau “nu o au”  construim fiinta si evolutia pe care o avem, pentru a vedea ca viata noastra suntem noi si pentru a o trai asa cum merita traita cu adevarat.

Fiecare workshop are o tema dedicata care va fi anuntata in avans. Vor fi organizate periodic, la o data care va fi anuntata pe site.

– Sambata 1 octombrie 2011
– orele 16:00 – 20:00
– tema serii va fi “alegerea“.

– Vom vedea ce inseamna alegerea si care sunt implicatiile ei in evolutia de sine, spirituala si la nivel uman in viata pe care o traim, cum sunt toate acestea interconectate intre ele, ce raspuns putem avea la intrebarea  “cat putem alege” si “cum putem sa o facem cat mai curat si mai aproape de adevar”?,

– Vom vedea in ce fel ne manifestam alegerea printr-o aplicatie practica, vom vedea ce anume influenteaza alegerea ca si capacitate si ce anume influenteaza in acest moment de viata si etapa de evolutie alegerea fiecaruia dintre noi,

– Vom lucra cu ceea ce ne influenteaza alegerea in acest moment si vom calibra capacitatea de “a alege” la momentul prezent pentru a ne putea manifesta cat mai deplin si in acord cu noi insine aceasta calitate pe care o avem,

– Vom lucra pentru eliberarea blocajelor care sunt in noi si pentru alinierea la potentialul interior de evolutie si la drumul personal de viata prin meditatie directa de conectare.

Din continut:

– Eliberarile vor fi facilitate prin “discutii libere”, raspunsuri si intrebari si vor fi puse in practica prin aplicatii cu caracter concret pentru a facilita o experienta proprie de eliberare si raspuns direct.

– Modul de lucru este prin participare directa la camp, vom lucra direct cu ce ne apartine si vom si alege sa lucram pentru eliberare, pentru a dezvolta fiecare o legatura cat mai directa si curata cu sursa de adevar si de sustinere care exista si pe care o avem in noi.

* Acest workshop este un workshop de facilitare energetica si informationala.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.