Cursuri si evenimente

© “O seara pentru viata” – workshop-uri de terapia si redescoperirea vietii – septembrie 2011

© “O seara pentru viata” – workshop-uri de terapia si redescoperirea vietii – septembrie 2011


Viata noastra suntem noi. Daca noi nu am exista, nici viata noastra nu ar fi. In viata pe care o traim acum este si trecut si prezent si viitor. Pentru ca asta e in noi. Si asta suntem noi.

Atunci cand venim, venim pe lume cu un continut bogat in trairi si experiente, in talente si capacitati, in amintiri si in istorii, in renasteri si in uitari, cu un fir al vietii care e inscris in noi si cu un potential de implinire pe care il putem alege.

Din tot ce suntem, fiecare dintre noi am parcurs un drum pana la un punct. Restul, putem sa il continuam acum.

Viata noastra incepe cu un gand. Si tot ceea ce traim, se intampla prin intermediul unui “gand”. Uneori acelasi, de multe ori un altul. Iar ceea ce ramane si se vede in constiinta noastra oriunde am fi si in ce forma am fi atunci cand “ne gandim” sa plecam de aici, este ca “am inteles“.

Un “gand” care rezuma o intreaga experienta de “a fi”. Un gand care inseamna viata pe care o traim. Un gand care inseamna evolutia pe care o avem. Pentru ca “a intelege” inseamna sa fi trait ce am avut fiecare de trait si  sa fi “oprit” in noi, doar sensul pur al experientei.

Inseamna sa fi eliberat discernamantul,  spiritul si constiinta, adevarul, bucuria, cunoasterea si intelepciunea, creativitatea, sanatatea, potentialul, sensul, libertatea,  echilibrul, pacea, unitatea,  asumarea si onestitatea si tot ceea ce continem, de circumstanta si de interpretarea ei.

Eliberandu-le pe ele, ne vom fi eliberat pe noi.

Aceste workshop-uri sunt intalniri pe parcursul carora putem redescoperi calitatea vietii si sensul pe care viata il are pentru fiecare dintre noi, pentru a putea vedea cum prin clipele pe care le traim cu toata incarcatura pe care stim ca o au sau credem de multe ori ca nu o au, construim fiinta si evolutia pe care le avem, pentru a vedea ca viata noastra suntem noi si pentru a o trai asa cum merita traita cu adevarat.

Fiecare workshop are o tema dedicata care va fi anuntata in avans. Vor fi organizate periodic, la o data care va fi anuntata pe site.

Data si desfasurare:

sambata 3 septembrie 2011
orele 15:30 – 21:00 
– tema serii este “iubire si abuz”

Acest workshop este o invitatie la a vedea ce inseamna iubirea pentru fiecare dintre noi dincolo de definitii si de teoreme si o invitatie la a o elibera pentru a o trai.

Exista multe mituri legate de iubire. Despre iubirea fata de intreg, despre iubirea fata de cei din jur, despre iubirea fata de sine si despre iubirea fata de tot ceea ce exista si inseamna viata si esenta ei. Exista multe feluri in care incercam sa declansam iubirea si sa o traim.

Putem vedea prin intermediul acestui workshop ca iubirea neconditionata este tocmai ceea ce este. Iubire neconditionata. Vom avea ocazia sa cunoastem informatii despre “legaturile pe suflet” pe care le putem crea prin nestiinta si vom lucra pentru eliberarea noastra la nivel de sine si de potential si pentru eliberarea celor din jur , vom cunoaste informatii despre cum ne putem “pierde pe noi” sau despre “pierderea de sine prin iubire” si vom aduce inapoi partile de sine care ne compun si vom lucra la echilibrarea si la restabilirea locului pe care fiecare il are in intreg.

Avem ocazia sa vedem ce inseamna “abuzul din iubire“, din iubirea asa cum o vedem si asa cum o putem trai acum si care mai poate genera inca situatii de abuz si avem ocazia sa ne curatam de energia care mentine si creeaza in viata noastra acest gen de situatii.

Energia care creeaza abuzul este o energie cu ramificatii si abuzul este o chestiune pe cat de concreta atunci cand o traim, pe atat de fina in plan subtil.

Vom merge pe extensii si vom curata si in adanc, pentru a putea primi noi insine informatii despre cum am manifestat abuzul si cum e posibil sa il manifestam si pentru a “desface” informatiile stranse in noi despre energia de abuz si care pot crea situatii de abuz in viitor.

Iubirea adevarata vindeca si elibereaza. Pe noi si tot ceea ce pleaca de la noi catre viata, tot ce e in jur si catre infinit si univers.

Alte detalii despre continut:

– pe langa discutii si raspunsuri la intrebari, vom efectua meditatii, curatari si calibrari. Pentru a lucra cu noi in diverse feluri si pentru a redescoperi prin toate, simplitatea unui alt fel de a fi si de a face.

– vom lucra la conectarea noastra cu sine si la apartenenta la tot ceea ce ne inconjoara si se numeste “camp“, pentru a ne regasi deplin capacitatea de “a intelege” care vine din conexiunea noastra “ultima” cu tot ce ne inconjoara.

– vom sprijini vindecarea a ceea ce e de vindecat in viata noastra pentru a regasi resursele care sunt in noi si pentru a capata autonomie, integritate personala si siguranta pe care ne-o dorim.

Acest workshop este un workshop de facilitare energetica si informationala. Se va accesa atat memoria actuala cat si memoria multidimensionala pentru eliberare si revenirea la intreg.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

 Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.