Cursuri si evenimente

© Program de vindecare si dezvoltare personala pentru persoanele preocupate de greutatea corporala

© Program de vindecare si dezvoltare personala pentru persoanele preocupate de greutatea corporala

Acest program deschide o serie de programe sub umbrela “Boala ca vindecator” si reprezinta un program care adreseaza atat componenta individuala cat si cea de grup.

Programul se adreseaza persoanelor pentru care greutatea corporala e deja un factor de dezechilibru in starea sanatatii si afecteaza relatia cu sine, cu cei din jur, modul de traire a vietii precum si persoanelor care au dezvoltat teama si nesiguranta in raport cu propria greutate.

Programul este un program complex si intensiv de vindecare, purificare si dezvoltare personala ce se desfasoara in etape pe durata a 6 saptamani si cuprinde atat sesiuni individuale cat si intalniri de grup cu urmatorul continut,  ca si aspecte generale:

–          Echilibrarea relatiei cu sine
–          Echilibrarea relatiei cu cei din jur
–          Echilibrarea relatiei cu sinele profund
–          Echilibrarea relatiei cu experientele de viata pe care le traim

Prin:

–          Echilibrare fizica si emotionala
–          Gandire corecta si echilibrarea mintii
–          Dezvoltarea constientei de sine
–          Dezvoltarea constiintei

Si are in vedere:

– armonizarea aspectelor fizic, emotional, mental si planul constiintei, pentru o dezvoltare armonioasa a fiintei umane ca intreg
– armonizare trecut, prezent si viitor pentru o dezvoltare armonioasa a vietii
– aspecte practice si concrete pentru viata de zi cu zi, cat si aspecte ce tin de evolutia de sine, personala sau ceea ce numim de multe ori, “evolutia spirituala”, pentru armonizarea vietii si a evolutiei in sine.

Fiecare dintre acestea, are un rol bine conceput pentru a asigura o dezvoltare cat mai echilibrata in diversele aspecte personale dar si relationale, acest program fiind destinat unei perspective de ansamblu in care detaliile sunt adresate atat individual cat si in relatie unele cu celelalte.

Acest program este destinat mobilizarii catre o schimbare in beneficiul relatiei cu sine, a sanatatii pe care o avem, a vietii pe care o traim dar si a unei evolutii spirituale integrate pe care poate ne dorim la un moment dat sa o parcurgem. Aceasta deoarece fiinta umana este privita ca un intreg iar viata nu este considerata a fi separata de evolutia pe care o traim, ambele se traiesc impreuna si se determina una pe cealalta.

Obezitatea, supraponderabilitatea sau disfunctiile glandelor ce dau efecte in acelasi sens sunt aspecte ce isi au originea in propriul continut mental si emotional, in experiente de viata partial sau insuficient de bine procesate sau asezate in constient, in relatii tensionate si dezvoltate sau mentinute in mod artificial, precum si intr-un potential evolutiv nemanifestat sau manifestat in dezacord cu sine la nivel profund interior, acestia fiind o parte dintr-un cumul de factori la care urmeaza sa ne referim.

Programul adreseaza dependente, frici, idei fixe, paradigme, tipare genetice, dobandite prin credinte proprii sau invatate pe parcurs si nesiguranta, toate acestea la nivel propriu dar si relational si reprezentand numai  o parte din elementele ce vor fi adresate pe intreg parcursul lui.

Programul  dezvolta pe toata perioada, abilitati si cunostinte cu caracter general dar si personalizate pentru fiecare, astfel incat fiecare dintre dvs. sa va puteti gestiona starea proprie de sanatate din punct de vedere al aspectelor pe care urmeaza sa le adresam, cat mai autonom (fara interventia si sprijinul altei persoane) si pe o perioada de timp cat mai indelungata.

Durata de desfasurareinscrierile pentru noile grupe continua.

La acest program va puteti inscrie in permanenta. Programul poate fi realizat si individual si se poate adapta si pentru o singura persoana.

Detalii de organizare – Intalnirile de grup pot avea loc sambata sau duminica cu o durata cuprinsa intre 6 – 8 ore, iar intalnirile individuale au loc in timpul saptamanii si ocazional sambata cand nu sunt programate alte cursuri. Intalnirile individuale sunt intalniri de 1 ora si jumatate.

Numarul de intalniri de grup este de 3 intalniri pe durata celor 6 saptamani. Programul exact se va anunta persoanelor inscrise.

Numarul de intalniri  individuale este de 3 pe durata celor 6 saptamani, programabile intre intalnirile de grup.

Costul pentru intreg programul este : 650 lei per persoana si cuprinde participarea dvs. la 3 sesiuni individuale si la 3 intalniri de grup pe toata aceasta perioada.

Separat, pentru persoanele care participa doar la primul modul din cele 3, costul este 290 lei/modul/persoana. Un modul inseamna 1 intalnire individuala de 1 ora si jumatate si 1 intalnire de grup.

Plata se face anticipat pentru fiecare modul in parte insa se pot discuta si alte optiuni de plata.

Pentru beneficii personale pe un termen cat mai lung dar si pentru a asigura o continuitate in dezvoltarea intregului grup, deoarece exista o sustinere de grup de care fiecare participant beneficiaza pe intreg parcursul, se recomanda intreg programul.

Detalii de inscriere – Inscrierea se face pe baza de formular.

Detalii despre desfasurare pot fi oferite persoanelor direct interesate de participarea la acest program.

Pentru aceasta detaliere, exista posibilitatea de a stabili o intalnire care este gratuita si care se poate programa intre orele 9:30 si 19:30 zilnic, cu exceptia duminicilor si a sambetelor in care sunt programate alte cursuri.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.