Cursuri si evenimente

© Seara de meditatie – seminar practic 23 mai 2012

© Seara de meditatie – seminar practic 23 mai 2012

Aceasta seara este o invitatie la a aprofunda conexiunea cu noi insine si cu esenta a tot ceea ce exista.

Conexiunea cu sinele profund, cu Dumnezeul de dincolo de forma, cu adevarul si intelepciunea, iubirea si tot cumulul de valori ce definesc ca existenta planul material in care le traim, ceea ce suntem ca original si ceea ce ne este propriu ca dimensiune.

Conexiunea cu realitatea pura, “locul” unde se formeaza totul pentru a fi trait mai departe aici, ca viata si intelepciune, manifestata prin insasi experienta pe care o traim, individual si la nivel de colectiv, cu totii.

Aprofundarea acestei conexiuni sprijina integrarea in viata pe care o traim sau trairea in fiecare zi, in fiecare clipa, a unei cunoasteri si a unei dimensiuni pe care acum le consideram cateodata, ca fiind transcendente sau “supranaturale”.

Meditatia pe care o vom practica, este o experienta constienta, bazata pe prezenta, care sprijina in acelasi timp cu integrarea valorilor si trasaturilor originale pe care le avem in structura de baza a  fiintei noastre si a experientei de viata pe care o traim, purificarea si eliberarea mentalului aglomerat de forma.

Un mental aglomerat de forma intretine influxuri energetice in plan interior care permit ulterior impregnarea noastra ca fiinta in multe straturi ale ei cu “substante toxice” din univers pe care le regasim apoi in ganduri, in comportament si in multe din dorintele fara de sens propriu pe care le putem concepe, desenandu-ne astfel experiente si drumuri care nu ne apartin cu adevarat si nu se sau nu ne implinesc.

Seminarul presupune practica meditatiei in sine si abordarea urmatoarelor subiecte:

– meditatia si trairea starii de a medita
– mental si forma
– meditatia fara forma sau conectarea la esenta
– meditatie si viata
– camp si energie
– individ si colectiv
– emotia si “lipsa de traire”
– absenta formei.

Subiectele abordate pot fi extinse in functie de energia grupului care se formeaza.

! La seminar pot participa si persoanele care au participat editia trecuta.

Data de desfasurare:

miercuri 23 mai 2012, orele 17:30 – 20 :00

Participare financiara – 60 lei.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente