Cursuri si evenimente

© Seminar de dezlegari – 4 iunie 2011

©  Seminar de dezlegari  – 4  iunie 2011

“Dezlegarea energetica” este o procedura de eliberare a constiintei, de vindecare relationala si la nivel de sine. Este un procedeu care consta in cateva etape si care permite recuperarea partilor de sine cuprinse in anumite relationari cu propria persoana, cu experientele de viata pe care le avem, cu cei din jur si cu universul din care facem parte.

Ordinul acestor relationari poate fi multiplu si complex, de la experienta noastra de viata in care putem fi blocati prin trauma si/sau “insucces”, pana la substante si energii sau pana la gandurile pe care le avem.

Atunci cand resursele noastre sunt blocate in acest gen de relationari, putem experimenta  tulburari pe masura naturii lor si a gradului de implicare in acestea. Tulburari care se pot manifesta sub forma de panica, teama si angoasa sau scindare la nivel de sine pe care le putem trai si care produc schimbari in relatiile pe care le avem, in viata si in evolutia noastra.

Regasirea si recuperarea acestor resurse permite regasirea echilibrului interior, dezvoltarea unei structuri stabile si mai putin dispusa la influentele din jur, echilibru si constientizare in relatiile pe care le avem, o capacitate crescuta de acordare la sine si de gestionare proprie a experientelor de viata pe care le traim pentru ca acestea sa poata urma parcursul implinirii la nivel de sine, cresterea gradului de constienta si apartenenta, dezvoltarea unei capacitati concrete de a cerne, discerne si de a alege, accesul direct la informatia potrivita.

Avem ocazia prin intermediul acestui seminar:

– sa vedem ce inseamna “dezlegarea” ca procedura de eliberare a constiintei si vindecare la nivel de sine,
– sa identificam in noi sursa unor anumite evenimente de viata pe care le traim pentru a-i facilita eliberarea,
– sa eliberam activ acel gen de relationari sau structuri care nu ne apartin, nu ne reprezinta sau ne transforma constiinta in alt sens decat al evolutiei ei firesti,
– sa echilibram si vindecam relatiile dintre noi,
– sa aducem echilibru si constientizare in ceea ce priveste obiceiurile si gandurile pe care le avem,
– sa regasim si revigoram resurse proprii si interioare,
– sa ne acordam atat informational cat si energetic la centrul comunicarii cu sine.

Acest seminar este un seminar de facilitare si eliberare energetica, al carui continut se desfasoara in acord cu momentul de viata si etapa de evolutie in care este fiecare.

Seminarul include si acordaj energetic la centrul comunicarii cu sine.

Data si durata desfasurarii:

– sambata 4  iunie 2011 – orele 10:00 – 19:00

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru inscriere este necesara completarea unui formular cu datele dvs. personale pe care il puteti solicita  prin intermediul urmatoarelor date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.