Bacau – 9 – 11 noiembrie 2012

Sesiuni individuale de vindecare, dezvoltare si evolutie personala si relatii

© Lucrul la nivel vibrational reprezinta o forma de terapie integrata si neintruziva care adreseaza fiinta umana ca intreg compus din natura sa concreta si natura sa subtila, una fiind manifestarea, exprimarea celeilalte in si prin viata pe care o traim si in care viata si evolutia noastra nu sunt separate.

Sesiunile individuale de © lucru vibrational energetic prin racordare directa la camp, privesc armonizarea tuturor aspectelor fiintei umane la nivel de trup, minte, suflet, spirit si planul constiintei, precum si echilibrarea relationala si a evenimentelor de viata, trecut, prezent si viitor, prin facilitarea energetica si informationala a unei stari de vindecare cu un continut cat mai direct direct si propriu dvs.

*
Camp, constiinta, energie, vindecare

In noi si in jurul nostru totul este energie, in forma ei cea “mai  deplina”  informatie  pura, neinvatata inca, neinterpretata, adevar. Iar campul energetic pe care il avem, inseamna totalitatea noastra ca fiinta si ne reprezinta ca si constiinta in tot ceea ce traim.

Acest camp contine informatia despre noi, despre ce traim si despre apartenenta noastra la tot ceea ce exista si se numeste univers, adevaratul sens si inteles, ceea ce credem, ceea ce stim si ceea ce uneori, nu ne dorim sa stim.

Aceasta informatie este energie vie si poate fi recunoscuta dupa vibratia pe care o poarta, calitate pe care o regasim si la ceea ce reprezinta mediul din jurul nostru si la intregul univers.

Structura acestei informatii – continutul ei si felul in care este asezata in fiinta noastra determina in mare parte si viata si evolutia pe care le traim.

Vindecarea ca proces, tine de evolutia noastra, de felul in care traim viata, de alegerile pe care le facem si se “inchide” intr-o etapa a ei, atunci cand noi ca si constiinta si in intregul fiintei noastre, ajungem la nivelul in care informatia pe care o continem si detinem in acel moment, constient si inconstient, poate echilibra ceea ce creeaza in sistemul nostru si numim boala, dezechilibru, confuzie, lipsa de orientare, a trai in iluzie si in lipsa de sens.

a
Procesul de lucru este un proces in care sunteti parte integranta, in « interiorul » caruia va este recunoscuta participarea si pe care il parcurgem impreuna.

In timpul intalnirilor de lucru se creeaza un flux energetic al continutului intalnirii, iar sedinta de lucru urmeaza acest « fir » pana la » inchiderea »  fluxului respectivei intalniri.

Raportarea si racordarea directa la campul din timpul intalnirii si la fluxul energetic care se formeaza, fara metode de masura si control, criterii de interpretare si fara alt “intermediar” decat continutul direct, informational si energetic pe care intreaga intalnire il are, permite ca procesul de lucru sa fie unul deschis, pe coordonate de echilibru si valori si in acord cu ritmul dvs.

Informatia si lucrul energetic sunt aplicate la evolutia, viata, structura si continutul fiintei umane in mod direct, universal fara apartenenta la un sistem, ideologie, metoda, practica anume, respectand si tinand cont de structura, apartenenta si orientarea fiecarei persoane.

a
Despre continut

Indiferent ca ne preocupa o relatie, o situatie de confuzie, o boala pe care o avem sau o intrebare, cauzele si raspunsul isi pot avea originea in mecanisme interioare si de multe ori in zone poate neasteptate si in afara celor la care ne putem gandi.

Sesiunile individuale contin elemente din fiecare zona de interes in vindecarea, dezvoltarea si in evolutia personala, aceste zone fiind interconectate si o miscare in sensul vindecarii sau al dezvoltarii in una din aceste zone determinand un rezultat corespunzator si in celelalte:

consultanta vibrational-energetica (sine, persoana, energetica si mediul subtil, criza spirituala),
mediere vibrational-energetica (relatii si interconexiuni prezente sau trecute, reprezentanti ai liniei de neam, persoane decedate),
eliberari de constiinta multivers sau multiple (constiinta, planuri paralele, memoria multidimensionala),
echilibrari energetice ale intregului (vindecarea structurii de baza si viata actuala ca evenimente si program de existenta, eliberarea tiparului durerii).

Pentru detalii despre fiecare, accesati va rog, paginile de mai sus.

Se adreseaza direct planul constiintei unde avem un punct de intalnire a tot ceea ce continem, discutiile se poarta la nivel de vibratie personala iar lucrul energetic se realizeaza prin intermediul mainii si/sau vibrational, in functie de situatie, procesul de lucru fiind astfel sigur si personalizat pentru fiecare.

Starea prin care se realizeaza toate acestea este starea de prezenta constienta, o stare asemanatoare transei, numai ca spre deosebire de aceasta, starea de prezenta constienta este neintermediata, naturala, permanenta.

Nu se folosesc tehnici de sondare a mintii.

a
Prioritati si necesitate

Sesiunile idividuale au in vedere necesitatea pe care campul dvs. o exprima in fiecare moment si de fiecare data, atat informational cat si energetic, aceasta fiind cea care “cere” gradul si forma de implicare informationala, vibrationala si/sau energetica a terapeutului.

a
Durata si cost

Sesiune individuala cu durata cuprinsa intre, 1 ora si jumatate – 2 ore  – 150 lei.
Costul include cheltuielile necesare organizarii.

a
Confidentialitate si periodicitate

Sesiunile individuale sunt confidentiale. Pentru realizarea unei stabilizari intr-o directie pe care ne-o dorim, sunt si situatii in care se recomanda o abordare periodica a intalnirilor terapeutice.

*
Detalii:

consultanta vibrational-energetica (sine, persoana, energetica si mediul subtil, criza spirituala),
mediere vibrational-energetica (relatii si interconexiuni prezente sau trecute, reprezentanti ai liniei de neam, persoane decedate),
eliberari de constiinta multivers sau multiple (constiinta, planuri paralele, memoria multidimensionala),
echilibrari energetice ale intregului (vindecarea structurii de baza si viata actuala ca evenimente si program de existenta, eliberarea tiparului durerii).

.
Programarea se poate face:

– online prin formularul afisat mai jos, telefonic la numarul 0727.157.947, sau prin email la punctuldeintoarcere@gmail.com, pana cel tarziu la data de 7 noiembrie 2012.

Locatia se va comunica persoanelor inscrise.

Va multumesc!

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Cursuri si evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *