Cursuri si evenimente

Bacau – Sesiuni individuale 4, 5 iunie 2012

Bacau – Sesiuni individuale 4, 5 iunie 2012

Terapia de contact ®, reprezinta o forma de terapie integrata, neintruziva, care adreseaza fiinta umana ca intreg compus din natura sa concreta si natura sa subtila.

Camp, constiinta, energie, vindecare

In noi si in jurul nostru totul este energie, in forma ei cea “mai  deplina”  informatie  pura, neinvatata inca, neinterpretata, adevar. Iar campul energetic pe care il avem, inseamna totalitatea noastra ca fiinta si ne reprezinta ca si constiinta in tot ceea ce traim.

Acest camp contine informatia despre noi, despre ce traim si despre apartenenta noastra la tot ceea ce exista si se numeste univers.  Adevaratul sens si inteles, ceea ce credem, ceea ce stim si ceea ce uneori, nu ne dorim sa stim.

Aceasta informatie este energie vie si poate fi recunoscuta dupa vibratia pe care o poarta, calitate pe care o regasim si la ceea ce reprezinta mediul din jurul nostru si la intregul univers.

Structura acestei informatii – continutul ei si felul in care este asezata in fiinta noastra determina in mare parte si viata si evolutia pe care le traim.

Vindecarea ca proces, tine de evolutia noastra, de felul in care traim viata, de alegerile pe care le facem si se “inchide” intr-o etapa a ei, atunci cand noi ca si constiinta si in intregul fiintei noastre, ajungem la nivelul in care informatia pe care o continem si detinem in acel moment, constient si inconstient, poate echilibra ceea ce creeaza in sistemul nostru si numim boala, dezechilibru, confuzie, lipsa de orientare, a trai in iluzie si in lipsa de sens.

*
Procesul de lucru

Procesul de lucru este un proces in care sunteti parte integranta, in « interiorul » caruia va este recunoscuta participarea si pe care il parcurgem impreuna.

In timpul intalnirilor de lucru se creeaza un flux energetic al continutului intalnirii respective, iar sedinta de lucru urmeaza acest « fir » pana la » inchiderea » lui.

Raportarea si racordarea directa la camp si la fluxul energetic, fara metode de control, criterii de ordin interpretativ si fara alt “intermediar” decat continutul direct pe care acesta il are, permite ca procesul de lucru sa fie unul deschis, pe coordonate de echilibru  si in acord cu ritmul dvs. personal.

Procesul de lucru este personalizat iar informatia se mentine curata prin lipsa interpretarii ei conform unor scheme informationale, practici sau metodologii.

a
Despre continut

Indiferent ca ne preocupa o relatie, o situatie de confuzie, o boala pe care o avem sau o intrebare, cauzele si raspunsul isi pot avea originea in mecanisme interioare si de multe ori in zone poate neasteptate si in afara celor la care ne putem gandi.

Procesul de lucru este structurat pe componente care adreseaza fiecare cate o zona de interes in vindecarea, dezvoltarea si in evolutia personala:

consultanta vibrational-energetica (sine),
mediere vibrational-energetica (relatii),
eliberari de constiinta multivers sau multiple (constiinta),

Functie de situatie, se pot alatura pentru rezolvare, elemente specifice mai multor componente (pentru detalii despre continutul, aplicabilitatea si beneficiile acestor componente, accesati va rog, paginile cu descrieri).

Modalitatea de lucru este prin participare directa la camp si la fluxul intalnirii, discutiile se poarta la nivel de vibratie personala iar lucrul energetic se realizeaza prin intermediul mainii si/sau vibrational, in functie de situatie.

*
Prioritati si necesitate

Intalnirile de lucru au in vedere “necesitatea” pe care campul dvs. o exprima in fiecare moment si de fiecare data, atat informational cat si energetic.

Acesta este cel care “cere” gradul si forma de implicare informationala, vibrationala si/sau energetica, in functie de situatiile, intrebarile sau celelalte informatii care il compun.

*
Durata si cost

Costul pentru o sesiune individuala este de 80 lei pentru o ora. Durata unei sesiuni individuale, poate fi cuprinsa intre 60 si 90 min si se va stabili de comun acord cu dvs.

*
Confidentialitate si periodicitate

Sesiunile individuale sunt confidentiale iar caracterul lor nu este unul obligatoriu; pot fi punctuale sau periodice.

Pentru realizarea unei stabilizari intr-o directie pe care ne-o dorim, sunt si situatii in care se recomanda o abordare periodica a intalnirilor terapeutice.

*
Detalii:

consultanta vibrational-energetica (sine),
mediere vibrational-energetica (relatii),
eliberari de constiinta multivers sau multiple (constiinta),

*
Programarea se poate face:

– online prin formularul afisat mai jos, telefonic la numarul 0727.157.947, sau prin email la punctuldeintoarcere@gmail.com.

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
  •  
  •  
  •  
  •