Cursuri si evenimente, Proiecte si colaborari

© Comunicare constienta – Bucuresti

© Curs de comunicare constienta-  Bucuresti

20150313_122005 cropEvenimentul cuprinde principii ale © comunicarii dintr-o perspectiva holistica, abordate atat informational cat si experiential.

Acest tip de comunicare abordeaza atat aspectul direct, concret al comunicarii cat si cel subtil, adreseaza comunicarea la toate nivelurile fiintei umane si o integreaza intr-un tot coerent si unitar.

Acest tip de comunicare incurajeaza practic o comunicare autentica ce construieste o relatie cat mai mult in beneficiul concret, al celor care participa la un dialog, totul se intampla reciproc prin legaturi ce se stabilesc fara indoiala, intr-un mod profund catalizator.

© Comunicarea constienta este o comunicare completa care transcende granitele comunicarii concrete si ale comunicarii non-verbale asa cum o cunoastem, atingand precis o comunicare la nivele mai profunde ale fiintei noastre, in acel spatiu constientizat sau nu, din interiorul nostru al tuturor, unde se fac de fapt acordurile dintre noi, pe care le traim apoi materializate intr-un fel sau altul prin relatiile si contextele sociale.

© Comunicarea constienta, are aplicatii in toate domeniile vietii.

Despre curs

Ideea acestui curs a plecat de la observatia practica pe termen lung a efectelor pe care comunicarea le are asupra noastra ca fiinta sub toate aspectele pe care le cunoastem fie ca suntem sau nu suntem intr-o organizatie, de la observatii practice ale efectului comunicarii asupra realitatii concrete in care traim, asupra relatiilor dintre noi si asupra modului in care totul poate evolua.

Am constatat prin experiente de viata practice frumoase dar si prin experiente foarte dificile, alaturi de 13 ani de comunicare in diverse organizatii, de 5 ani de experienta prin comunicare terapeutica la nivel individual si de grup, ca prin comunicare putem ajuta extrem de mult catalizarea unor aspecte absolut binefacatoare sau din contra, putem produce unele interferente care sa complice si sa ne complice, mult.

Toate aceste observatii practice, au asezat impreuna informatii si experiente din care rezulta un caracter integrat al comunicarii, ce poate fi aplicat si regasit in experientele uzuale ale vietii, indiferent ca acestea se petrec intr-un camp organizational sau nu.

Pentru cei interesati si de alte informatii, transmiteti va rog mesajul dvs. prin datele de contact oferite in josul acestei pagini.

Acest eveniment poate fi dezvoltat si adaptat in functie de interesul dvs., pentru grupuri de persoane sau pentru companii.

Partener Martie logo-beautyferia

© Cursul de comunicare holistica din luna martie, a fost organizat pentru Beautyferia – Spa si Centru de infrumusetare, centru de relaxare cu activitati ce cuprind si terapie corporala (click pe poza pentru detalii)

Multumesc foarte mult Georgiana si Alex pentru invitatia facuta !

Multumesc foarte mult voua si echipei pentru participarea efectiva si afectiva, pentru intrebari, pentru emotiile impartasite, pentru bucuria invatarii si a “jocului” !

Va felicit pe toti, pentru dorinta de a crea frumos pentru voi ca oameni si profesionisti, de a crea  frumos pentru noi, ca oameni !

Va doresc cu drag tuturor, o poveste minunata de viata si succes !!

***

Foto si testimoniale

Feedback – Georgiana – General Manager

A fost un seminar foarte, foarte reusit, ce a facut oamenii care nu doreau sa vina, sau sa participe sau care doreau sa plece mai devreme, sa ramana si sa se bucure de fiecare minut. Mi-a placut prezentarea din ambele perspective, exemplele personale si intuitia de a povesti exact acele evenimente ce se regasesc si in situatiile persoanelor prezente.

***

As recomanda seminarul pentru ca adreseaza comunicarea dintr-o alta perspectiva. Adesea in institutii se fac cursuri de comunicare dar sunt 80% interpersonale si doar 20% intrapersonale, fara a se intelege toate aspectele ce ar putea influenta modul in care altcineva reactioneaza (se raporteaza la experienta pasiune/nepasare). Cred totusi ca experientele 1,5, 6 trebuie comentate pentru ca oamenii din companii nu sunt inca pregatiti pentru acest tip de experiente.

Feedback – Alex

Mi-au placut atmosfera, energia si emotiile aparute de-a lungul seminarului. Abordarea si continutul sunt unice !

***

As recomanda acest seminar si pe tine ca trainer pentru constientizarile realizate in mine, stilul unic de transmitere a informatiilor, sansa de autodescoperire pe care o primesc participantii la seminariile tale.

Feedback – Miruna Lucas

A fost foarte interesant si interactiv. Mi-a placut abordarea orientata catre om, valori si trasaturi pozitive, in defavoarea motivatiei prin frica, strictete si traume.

***

Cred ca seminarul ii poate ajuta pe cei care participa in a isi identifica si exprima mai usor trairile autentice. Chiar cred ca daca toti cunoscutii ar participa la acest seminar, lumea mea ar fi un loc mai bun, mai usor de inteles, cu mai putine dezamagiri si suferinte.

Feedback

M-au impresionat in mod placut “jocurile” pe care le-am facut impreuna cu echipa.

***

Intr-o organizatie, “comunicarea” va fi intotdeauna defectuoasa .. As recomanda cursul, tuturor prietenilor care au o organizatie sau fac parte din una.

Feedback – Carina – Beautyferia

Foarte constructiv si motivational. De fapt, mai mult decat motivational, e presarat cu multe motive pentru care merita sa ma aflu oricand la o astfel de experienta. Multumesc.

***

As recomanda acest seminar cunoscutilor ce profeseaza in domeniul IT sau oricare alt domeniu ce presupune logica, strictete si dovezi. Cred ca i-ar ajuta sa nu mai perceapa viata ca pe o insiruire de cifre. Pana sa ajunga ei la seminarii, promit sa fiu eu in primul rand un ambasador al bunei comunicari. Multumesc !

Feedback – Fely – Beutyferia

Seminarul este un pas in viata, deschiderea spre comunicare. M-au impresionat in mod placut, calmitatea, daruirea si implicarea de care a dat dovada Alina.

***

As recomanda seminarul pentru o mai buna comunicare, ca pe o lectie de viata din care pleci cu un bagaj de cunostinte mult mai bogat, pentru linistea interioara si regasirea de sine.

Feedback – Vali – Bucuresti

Este minunat cand cineva iti vorbeste deschis despre trairi pe care probabil le-ai avut dar nu le-ai exprimat. Este ca o eliberare a sufletului, pleci cu o alta viziune asupra ta, te face sa te gandesti mai mult la ce insemni tu pentru cei din jur dar si la ce inseamna cei din jur, pentru tine. E o revelatie !

***

As recomanda seminarul pentru a te cunoaste pe tine. Pentru a intelege cine esti, unde esti vis-a-vis de societatea in care te afli dar si in raport cu Dumnezeu.

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.