Cursuri si evenimente, Proiecte si colaborari

Cu putina iubire … invitatie la o fapta buna !

Cu putina iubire …  invitatie la o fapta buna ! – vineri 12 decembrie 2014

Dragii mei,

197393_277600545704086_311016285_nO parte dintre voi cunosc ca de aproape doi ani si jumatate, sunt alaturi de tinerii beneficiari ai Centrului de zi al Asociatiei Sf. Ana – centru pentru tineri si copii cu handicap mintal si asociat sever.

Lor le dedic de cate ori pot din timpul meu liber, din energia, resursele, atentia si din tot ceea ce cunosc, in mod cu totul si cu totul benevol si deloc intamplator.

Am putut astfel observa in acesti ani, ca intre toate bolile, boala mintala este una din realitatile cele mai dure si mai insingurate  realitati a societatii noastre si a lumii in care traim si avem tendinta sa pastram fata de aceasta realitate o distanta sufleteasca si nu numai, si acest lucru nu doar pentru ca emotional, ca un aspect uman firesc, aceasta realitate ne impresioneaza.

Bolile mintale reprezinta un stigmat si sunt aspru sanctionate in primul rand din punct de vedere  social chiar si de persoane educate.

Pentru mine insa apropierea de acesti tineri a insemnat extrem de mult si din interior, aceasta realitate ofera perspective care pun in umbra multe din parerile care exista in legatura cu persoanele cu dizabilitati si mai ales in legatura cu persoanele cu handicap mintal.

10696182_567052426758895_8910870509704632894_nIn ultimii doi ani petrecuti in preajma acestor tineri, am avut multe experiente pline de valoare umana, sufleteasca si terapeutica si am putut observa fara indoiala reactii foarte pozitive la iubire si ma refer aici in mod special la ceea ce numim iubire ca suport terapeutic, pentru a crea, recrea sau inspira stari de constienta si de bine nu doar psihic.

Poate acest lucru pare un cliseu pentru multa lume, poate acest lucru ridica semne de intrebare din partea celor care au o abordare strict stiintifica, insa viata are felul ei de a ne invata sa credem ca dincolo de toate aceste aspecte exista un adevar si o ordine, ca alternativa la dezordine, catre care tindem, din fericire, din ce in ce mai constient.

Va invit cu drag, sa ne strangem impreuna, cei care veti dori, sa vedem cum putem aduce cateva momente de iubire clara si de bine in viata acestor tineri !

Cei care veti dori, va astept cu drag VINERI 12 DEC, ORA 19:00, cu cat poate fiecare, sa vedem cum putem sa facem bine si sa realizam aceste lucruri.

  • Cei interesati va rog mult sa imi transmiteti un email la punctuldeintoarcere@gmail.com sa vedem in ce sala ne organizam si sa tinem legatura. Vineri seara ne intalnim sa vedem cu cat si in ce fel poate sa contribuie fiecare si sa ne organizam pentru cumparaturi si pentru pachete. Saptamana viitoare in functie de dorinta si programul fiecaruia, vom stabili o vizita la Asociatie pentru a darui pachetele la tineri, pentru a ne cunoaste si a le face bucuria de a petrece un timp cu ei.
  • Cei care doriti sa ajutati prin donatii, puteti sa ma contactati de asemenea pe punctuldeintoarcere@gmail.com sau puteti folosi direct pagina de facebook a Asociatiei Sf. Ana – click/apasati aici, pentru a intra in contact direct cu reprezentantii Asociatiei.

Multumesc din inima tuturor celor care de-a lungul acestor ani au fost alaturi cu sufletele si resursele lor de acesti tineri ! Fiecare gand de bine, fiecare emotie transmisa, fiecare gest, este in continuare apreciat si a contat !

vali*

La final, va transmit o dedicatie, din partea lui Vali caruia ii place mult Modern Talking, un tanar de 25 de ani, beneficiar al Centrului de zi Sf. Ana, a carui dorinta este ca intr-o buna zi sa aiba o familie a lui.

Va multumesc frumos si va astept cu drag, bucurie si ceai cald !

Sa aveti un Mos darnic, darnic, care sa va umple sufletele si vietile cu mult drag si bucurie !!

La multi ani tuturor sarbatoritilor si tuturor celor care ii sarbatoriti !

 Va asteptam cu drag !!

 

***

16 decembrie 2014

Zi frumoasa si cu bucurie, daruri impartite cu mult drag ! – Asociatia Sfanta Ana

Cativa oameni inimosi si frumosi, frumosi s-au adunat impreuna pentru a face bucurii

Florentina Gavril, Cristiana Sandu, Luminita, Monica Dragan, Gabi Stanila, Claudia Dinca si mama, Radu Ruxandra si mama, Ani, Mircea Catalin, Dana, Matei si Andrei, au aparut de unde de neunde si au umplut direct sau prin mesageri cu suflet, cu multa dragoste inimile tinerilor si le-au adus si bucurii prin bunastare, cu ocazia acestor Sarbatori.

Am avut si placinta casei, specialitatea familiei Lazar , am avut colinde de la tineri, am avut pachete dedicate si inimi pentru fiecare tanar .

Pentru noi a fost o bucurie si un timp frumos impartasit in care emotiile le-am simtit, cu totul reciproce.

Va multumesc pentru TOT ceea ce ati daruit, pentru timpul si pentru implicarea voastra, pentru disponibilitate, pentru daruire si pentru sufletul mare si frumos cu care i-ati imbratisat pe acesti tineri!

Va multumesc pentru prezenta voastra vie si deschisa pe tot parcursul organizarii si pentru prezenta voastra in mijlocul acestor tineri, oferindu-le nu doar cadouri ci si apropierea si amintirea unor oameni calzi si speranta vie a unei lumi in care exista si frumos si bine !

Multumim Vasilescu Carmen Calipsa pentru ajutorul oferit la organizare si iti dorim inca o data, La multi ani cu multa fericire si imbratisari cu drag !!

Va multumesc frumos inca o data! Si va port cu drag in gandurile mele, urandu-va o perioada insotita de mult bine si dorintele cele mai dorite, implinite cu ocazia acestor Sarbatori !

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “Cu putina iubire … invitatie la o fapta buna !

  1. Cu mare drag te asteptam, Gabi ! Multumim foarte mult si pentru acum si pentru fiecare data !
    Te imbratisam cu totii si iti dorim din suflete ca dorintele cele mai de pret, sa ti se implineasca !

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.